Manekenka i voditeljka Keli Bruk pre nekoliko godina dobila titulu je najseksepilnije žene sveta.

Ona je nedavno snimljena u Londonu ispred jednog radio-studija u interesantnoj zimskoj kombinaciji, a izgleda znanto drugačije od perioda kada je proglašena za ženu s nejlepšim telom. 

2017. godine istraživanje Univerziteta u Teksasu navelo je da Keli ima ono što se smatra naučno najsavršenijim telom na svetu. Naučnici su otkrili da je idealno žensko telo je visine 1,68 m, obim struka i bokova iznosi 99 x 63 x 91 cm, što se gotovo tačno podudaralo sa merama glumice.

Keli Bruk je pre četiri godine proglašena za ženu sa najlepšim telom na osnovu istraživanja Univerziteta..
Robin Pope / Avalon / Profimedia 

Tokom godina Keli je nabacila koji kilogram i bila je na meti zlobnih komentara na mrežama, ali je ona sa osmehom odgovorila.

"Imam lepe i pametne ljude koji me prate na društvenim mrežama i s kojima volim da razgovaram! Neću dopustiti da me negativnost nekolicine zaustavi u objavljivanju", rekla je Keli.

Međutim, uprkos tome što je naučno dokazano da ima "najsavršenije telo na svetu", Brukova je nebrojeno puta bila žrtva podsmeha i bodyshame-inga tokom života.

Keli se u međuvremenu ugojila, a zbog izgleda danas trpi sramne komentare.
Shutterstock 

Primera radi, Bruk, čije je pravo ime Keli En Parsons još 2017. godine objavila je fotografiju u bikiniju ispod koje su ljudi ostavljali više nego zlobne komentare nazivajući je "kitom" i optužujući je da se previše ugojila.

Keli danas vodi radio emisiju, uživa u svojim oblinama i otvoreno priča o periodu kada se ugojila.

"Bila sam u top formi, a onda sam se pre četiri godine vratila na selo, na svoju farmu u Kentu, i prestala sam da razmišljam o tome kako izgledam. Imala sam patke, košnice, svakodnevno sam spremala ogromne pečene večere i odlazila u pab, pa sam zaista gomilala kilograme. Nije mi pomoglo ni to što sam živela sa Italijanom kome je hrana religija", rekla je za Daily Mail. Ona je otkrila da je u međuvremenu smršala devet kilogramama, ali ih je vratila tokom karantina.

Danas, Keli Bruk uživa u oblinama i ne mari za zle komentare.
Shutterstock 

"U karantinu sam malo poludela. Kupila peć za picu, a svakog petka smo pravili doner ćevape. Čak sam i kupila mašinu za sladoled, zaboga, i počela da pravim svoj. Tokom karantina sam šetala do frižidera više nego što je trebalo i vratila sam mnogo kilograma", otkrila je Keli. Danas jede zdravije, a kilogramima se ne opterećuje.

"Nikad nisam mrzela ono što sam i volim svoje obline. Ne želim da izgledam kao u dvadesetim – ne bih mogla ni ako bih pokušala, metabolizam mi se usporio – ali takođe sam svesna da stvari mogu izmaći kontroli i imam takav tip tela da brzo dobijam na težini", ispričala je za britanske medije.

Ona je takođe dodala da kada je bila najmršavija, proglasili su je modelom sa oblinama, što samo ukazuje koliko su izopačeni standardi u modnoj industriji.

Keli danas šeta sa svojim psom i kaže da joj je to jedina fizička aktivnost. Nema nameru da trči i na taj način se rekreira poput njenog dečka koji je opsednut ovom aktivnošću. Njen dečko Džeremi Parizi je rođen u Italiji, odrastao je u Francuskoj, a bavi se manekenstvom i borilačkim veštinama. Zajedno su šest godina, a pre njega Keli je imala četiri neuspele veridbe, a njen najpoznatiji partner bio je Džejson Stejtam.

Keli je već neko vreme u srećnoj vezi.
Shutterstock 

"Volim svog dečka, volim svoj posao, svoju baštu, svoju slobodu, volim da putujem. Stvari koje me sada čine srećnom nisu stvari za koje sam mislila da će me usrećiti u tridesetima. Teže je imati decu posle 40. godine, to znam. Ali ako je to nešto što zapravo ne želite da uradite, onda je okej. Zapravo nisam želela da imam decu. Nisam želela da se udam i to je u redu. U redu je to reći sada", rekla je Keli za Daily Mail. Mi bismo se složili da je Keli i danas prelepa, a više njenih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledjate koliko se ova lepotica promenila tokom poslednjih nekoliko godina