Glumica i voditeljka Keli Bruk i u 41. godini mami uzdahe svojom lepotom, iako ne izgleda više ne izgleda kao na početku karijere.

Keli danas izgleda potpuno drugačije, neko vreme je bila zadovoljna svojim telo, zatim je želela da smrša, a danas, kako kaže uživa u svom telu.

Podsetimo, naučnici sa Univerziteta u Teksasu 2016. godine su objavili da Keli Bruk ima najsavršeniju figuru na svetu. To je telo koje je joj je donelo bogatstvo od 7 miliona funti - ali koje se s godinama izmenilo. 

Naime, na osnovu njihovih ličnih preferenci, naučnici su došli do "idealnih dimenzija" po kojima bi žensko telo trebalo da bude visoko 1,68 santimetara, a obimi grudi, struka i kukova trebalo bi da su 99 x 63 x 91 santimetar, što se tačno podudaralo sa merama slavne glumice.

Međutim, uprkos tome što je naučno dokazano da ima "najsavršenije telo na svetu", Brukova je nebrojeno puta bila žrtva podsmeha i bodyshame-inga tokom života.

Primera radi, Bruk, čije je pravo ime Keli En Parsons još 2017. godine objavila je fotografiju u bikiniju ispod koje su ljudi ostavljali više nego zlobne komentare nazivajući je "kitom" i optužujući je da se previše ugojila.

Keli danas vodi radio emisiju, uživa u svojim oblinama i otvoreno priča o periodu kada se ugojila.

"Bila sam u top formi, a onda sam se pre četiri godine vratila na selo, na svoju farmu u Kentu, i prestala sam da razmišljam o tome kako izgledam. Imala sam patke, košnice, svakodnevno sam spremala ogromne pečene večere i odlazila u pab, pa sam zaista gomilala kilograme. Nije mi pomoglo ni to što sam živela sa Italijanom kome je hrana religija", rekla je za Daily Mail. Kako je otkrila u međuvremenu je smršala devet kilogramama, ali ih je vratila tokom karantina.

"U karantinu sam malo poludela. Kupila peć za picu, a svakog petka smo pravili doner ćevape. Čak sam i kupila mašinu za sladoled, zaboga, i počela da pravim svoj. Tokom karantina sam šetala do frižidera više nego što je trebalo i vratila sam mnogo kilograma", otkrila je Keli. Danas jede zdravije, a kilogramima se ne opterećuje.

keli bruk
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Nikad nisam mrzela ono što sam i volim svoje obline. Ne želim da izgledam kao u dvadesetim – ne bih mogla ni ako bih pokušala, metabolizam mi se usporio – ali takođe sam svesna da stvari mogu izmaći kontroli i imam takav tip tela da brzo dobijam na težini", ispričala je za britanske medije.

Ona je takođe dodala da kada je bila najmršavija, proglasili su je modelom sa oblinama, što samo ukazuje koliko su izopačeni standardi u modnoj industriji.

Keli danas šeta sa svojim psom i kaže da joj je to jedina fizička aktivnost. Nema nameru da trči i na taj način se rekreira poput njenog dečka koji je opsednut ovom aktivnošću. Njen dečko Džeremi Parizi je rođen u Italiji, odrastao je u Francuskoj, a bavi se manekenstvom i borilačkim veštinama. Zajedno su šest godina.

keli s deckom
Instagram 

"Veoma je opušten. Tako se dobro slažemo i čini me srećnom. A i ne izgleda loše. Nema drame", rekla je o svom partneru.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, bilo je tu dosta drame. Naime, Keli je imala četiri neuspele veridbe, a njen najpoznatiji partner  bio je Džejson Stejtam.

Kružile su glasine da je zaprosila svog dečka Džeremija i da ju je on odbio, ali Keli tvrdi da su to obične glasine.

"Volim svog dečka, volim svoj posao, svoju baštu, svoju slobodu, volim da putujem. Stvari koje me sada čine srećnom nisu stvari za koje sam mislila da će me usrećiti u tridesetima. Teže je imati decu posle 40. godine, to znam. Ali ako je to nešto što zapravo ne želite da uradite, onda je okej. Zapravo nisam želela da imam decu. Nisam želela da se udam i to je u redu. U redu je to reći sada", rekla je Keli za Daily Mail.

keli bruk, paparaco
Timmie / Goff Photos / Profimedia 

Keli danas uživa u životu - ne mari za zle komentare na račun fotošopiranih fotografija, a kako se menjala tokom godina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Photo 12 / Alamy / Alamy / Profimedia, RAAK / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte kako je nekada ova lepotica izgledala