Voditeljka i manekenka Keli Bruk zbog svojih idealnih proporcija tela važi za savršenu ženu, a tu titulu ponosno brani i u 42. godini.

Iako se od mršavice s merama 90-60-90 s godinama pretvorila u ženu s oblinama, i dalje redovno radi kao model i mami muške uzdahe.

Tako je sada snimila novu kampanju za brend kupaćih kostima pa je u uskom jednodelnom modelu s izrezima naglasila svoje bujne obline zbog kojih je mnogima puno draža ovakva nego kada je imala desetak kilograma manje.

A ako je suditi samo po komentarima koje je dobila ispod ove fotke, dive joj se i žene koje žele da izgledaju kao ona.

Iako se znatno ugojila otkako je 2005. godine bila na vrhu liste najseksi žena sveta, njeno telo proglašeno je naljepšim i 2017.

Ipak, bilo je i onih kojima je to tada zasmetalo pa su tvrdili kako koristi staru slavu i ne izgleda ni približno "idealno" kao pre, a oko njenog tela otada se stalno lome koplja.

Keli je i sama priznala da godinama nije mogla da prihvati svoje telo dugo godina, ali danas se više ne zamara kilograma, što se i vidi u njenom samouverenom stavu.

keli bruk
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Bruk je u srećnoj vezi s francuskim modelom i glumcem Džeremijom Parisijem (33), s kojim živi u svom luksuznom stanu u Londonu.