Glumac i komičar Sajmon Helberg (41) najpoznatiji je po ulozi Howarda Wolowitza iz popularne humoristične serije "Štreberi".

Urnebesnog vazduhoplovnog inženjera i bivšeg astronauta tumačio je u svih 12 sezona serije koja se snimala od 2007. do 2009. godine, i u kojoj je gledaocima prirastao za srce uprkos iritantnom karakteru.

Ipak i najveći obožavatelji sitcoma koji mu je obeležio karijeru teško bi ga prepoznali na novim fotografijama. Sajmona su paparaci ulovili tokom šetnje Los Anđelesom u poprilično zapuštenom izdanju s raščupanom kosom ispod kačketa i nikad dužom bradom.

Sajmon Helberg danas izgleda potpuno drugačije u poređenju sa likom iz serije Štreberi.
CBS Collection Collection / Everett / Profimedia 

Nije poznato da li mu je ovo novi imidž ili se pak radi o transformaciji za neku novu ulogu, u svakom slučaju je daleko od uvek uglađenog, počešljanog i obrijanog lika iz serije.

Inače, Sajmon je nakon završetka hit-serije nastavio da dobija uloge, a u mjuziklu "Anette" koji je snimio prošle godine, pokazao je i da je talentovan za pevanje.

Sajmon je mnoge osvojio ulogom u seriji "Štreberi".
Youtube 

Što se tiče njegovog privatnog života, Sajmon je od 2007. godine u braku s glumicom Žozelin Tovn, s kojom je ima ćerku Adelin i sina Vildera.

Koliko se do danas Sajmon promenio pogledajte u nastavku:

Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Sajmon Helberg danas izgleda neprepoznatljivo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!