Pevačica Jelena Karleuša za doček 2022. godine nastupala je ispred Skupštine Srbije i publici priredila veče za pamćenje uz svoje kolegice Mariju Šerifović i Saru Jo.

Kako prenose mediji, čak nekoliko desetina hiljada ljudi dočekalo je Novu godinu sa Jelenom, Marijom Šerifović i Sarom Jo, koje su priredile fenomenalan šou, na koji niko nije ostao ravnodušan.

Pored spektakularnih nastupa, sve tri poznate prevačice koje su uveseljavale narod u prestonici dokazale su da im novac nije od presudne važnosti, te da im je čast što imaju priliku da u glavnom gradu Srbije sa svojim narodom dočekaju Novu godinu.

Jelena Karleuša nastupala je besplatno za Novu godinu ispred Skupštine Srbije.
Mondo/Stefan Stojanović 

Jelena Karleuša je i tokom žiriranja u emisiji "Zvezde Granda" gde je takođe, besplatno učestvovala dokazala da joj novac nije primaran deo ovog posla, a novogodišnji nastup smatra krunom svoje karijere.

I pored pehova sa nastupa koje je sama otkrila, uspela je da ih sakrije poput pravog profesionalca i publici priredi spektakl.

Iako nije nastupala za novac, performans koji je priredila beogradskoj publici doneo joj je ogromnu medijsku pažnju i rasprodat nastup u beogradskom klubu Kasina za reprizu Nove goine, za koji je navodno zaradila 25 hiljada evra.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte impresivne kostime i delove novogodišnjeg nastupa Jelene Karleuše:

Mondo/Stefan Stojanović Kostimi Jelene Karleuše rezervisani za nastup u novogodišnjoj noći.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!