Jelena Karleuša muzičku karijeru započela je još kao tinejdžerka i već tada je postala glavna meta medija, a tako je ostalo sve do danas.

Svima je dobro poznato da je godinama u braku s Duškom Tošićem iz koga imaju dve ćerke.

Ipak, prva Jelenina ljubav desila se upravo na samom početku njene karijere, a reč je o bokseru Nemanji u koga se kako je sama jednom prilikom otrkrila zaljubila sa samo 16 godina.

– Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu i u poslu – pričala je svojevremeno Jelena.

– Ja se nadam da ćemo dugo godina biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. On je čovek koji meni puno pomaže i daje mi satisfakciju da nastavljam da se bavim ovim čime se bavim. Puno ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece – izjavila je tada Jelena.

Prvi dečko Jelena Karleuše bio je bokser Nemanja.
Instagram 

Na jedinoj zajedničkoj fotografiji koja je javnosti poznata Jelena i Nemanja bili su mladi, lepi i ludi od ljubavi. Ipak, sudbina je umešala prste i njihova ljubav je prekinuta.

Razlozi za to javnosti nisu poznati, ali je poznato da su se nakon Nemanje Jeleni desile još dve velike ljubavi, od kojih je poslednja krunisana brakom sa Duškom Tošićem.

Jelena Kalreuša godinama je u braku s Duškom Tošićem.
Instagram 

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!