Jelena Karleuša je u poslednje vreme bila glavna meta medija. Mada, kad to nije?

Često se isticalo da je njen brak sa Duškom Tošićem u krizi, da nisu više zajedno, posebno kada su mediji shvatili da je njihova zajednička fotografija na društvenim mrežama poslednji put objavljena davne 2016. godine.

Ipak, Jelena je u intervjuu za Kurir progovorila o brojnim temama vezanim za privatni život, a jedna od tema bila je i brak.

- Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje - bio je njen odgovor na pitanje da li je brak za nju važna institucija.

Jelena Karleuša otkriva da se više zalaže za brak od Duška Tošića.
Instagram 

Karleuša sa suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, ima dve lepe ćerke. Pevačica je progovorila i o tome kako ih vaspitava.

- Svako ko poznaje moju decu ima samo reči hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovek i prema radniku "Gradske čistoće" i prema predsedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam svoju decu.

One su jedan skup naših vrlina i mana. Miks genetike i magije odrastanja u posebnim uslovima dece javnih ličnosti. Ali biću pristrasna, pa ću reći da su to mamina deca s malo tatinih momenata - istakla je ona.

Pop zvezda progovorila je i o svom odnosu prema rodnom Beogradu, kao i o svom detinjstvu.

Jelena Karleuša ističe da se žene uglavnom više bore da sačuvaju brak nego muškarci.
Instagram 

- Ponosni sam lokal patriota i duh Beograda nosim kao zaštitni znak. Smatram da su Beograđani ljudi posebnog mentaliteta, duha i stava. Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu.

I moji roditelji su Beograđani, a sa očeve strane i deda i pradeda. Svako voli svoj grad i mesto, pa tako i ja ističem Beograd.

- Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti.

Jelena Karleuša kaže da žene postaju životinje kada žele da sačuvaju svoj brak.
ATA Images 

Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo.

Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad.

Podsetimo, Jelena je jednom prilikom otkrila da njenim venama teče plava krv.

Jeleni je majka bila najveća podrška u životu.
Instagram 

Govoreći jednom prilikom o ljubavi prema konjima, Jelena Karleuša je otkrila i nešto više o svojoj biografiji.

- Jahanjem se bavim od sedme godine, kada mi je tata kupio ponija. Posle toga, moja porodica je godinama imala malu ergelu konja, tako da sam odlična u konjičkim sportovima. Jahanje me opušta i koristim svaki slobodan trenutak da vreme provedem na hipodromu.

Jelena i dalje "ruši" spekulacije da je njen brak u krizi.
Instagram 

Inače, tu strast sam nasledila od prabake, austrijske grofice Marije von Dajc, koja je imala jednu od najfascinantnijih štala u Gracu. Eto, sada sam vam otkrila da imam i neki procenat plave krvi, mada to nikada nisam potencirala - rekla je Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!