U poslednje vreme često se šuškalo i pisalo da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, kao i da više nisu zajedno, a Jelena ove natpise nikada nije htela javno da komentariše.

Da spekulacije o krizi u njihovom braku budu veće, njihova poslednja zajednička fotografija na njegovom profilu objavljena je još 2016. godine, a otkriveno je i da se ne prate na društvenim mrežama.

Jelena je nedavno objasnila zašto je tako, a više puta je dokazala da je njihov brak čvrst.

Jelena Karleuša otkirla detalje braka s Duškom Tošićem.
Instagram 

Nedavno je potvrđeno da će Jelena za doček Nove Godine pevati ispred Skupštine, u društvu koleginica Marije Šerifović i Sare Jo, ovo će biti prvi put u njenoj karijeri da nastupi za sve građane u najluđoj noći.

Jelena Karleuša nastupiće ispred Skupštine za Novu godinu.
ATA Images/Antonio Ahel 

Kako je istakla, ovo je ujedno i prilika da njene ćerke Atina i Nika zapamte mamu u posebnom izdanju, a onda je otkrila i gde će Duško proslaviti doček.

Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa, i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine”, otkrila je Jelena za Story.

Jelena Karleuša i dalje je u srećnom braku.
Instagram 

Posetimo, Jelene Karleuše i Duška Tošića venčali se pre 13 godina, a tada se govorilo da je to venčanje decenije. Ubro nakon toga postali su roditelji ćerke Atine, a tačno godinu dana nakon toga rodila se i njihova druga devojčica Nika

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!