Pop diva Jelena Karleuša poznata je kao neko ko prvi isprati modne trendove.

Da je inspiracija mnogima, govori u prilog činjenica da njene outfite često imitiraju domaće, ali svetske zvezde.

Jelena obožava modu koju smatra svojim hobijem, i rado ekperimentiše sa stilovima.

Tako je sinoć nastupila u jednom prestoničkom klubu u interesantnoj kombinaciji. Uoči nastupa paparaci su mogli da je snime u jedinstvenom revijskom D&G izdanju kakvo samo ona može da iznese. Naime, JK je za ovu priliku odabrala komplet u leopard printu koji je činio kratak top, šorts i kratku puffer jaknu, koja je apsolutni hit ove sezone.

Kombinaciju je upotpunila crnim Versace plitkim čizmama, kakve nosi i manekenka Irina Šajk, a na glavi je imala neobičan detalj koji je mnogima zapao za oko.

jelena karleusa sa menadzerom
ATA Images/Antonio Ahel 

Reč je D&G naočarima koje prekrivaju gotovo celo lice koje koštaju oko 600 evra. Jelena ih je iskoristila kao modni detalj, a ove naočare ne samo da štite vaše oči od štetnog ultraljubičastog zračenja, već i vaš nos, usta i druge delove lica.

jelena karleusa u beogradu pred nastup
ATA Images/Antonio Ahel 

Ovaj neobičan model već je doživeo svoju popularnost na Instagramu i TikToku, a očekuje se da će naočare nalik ovim posebno zaživeti leti kada većinu ljudi mrzi da stavljaju zaštitnu kremu za sunčanje.

 Za Jelenu možemo reći da je kolekicionar sunčanih naočara s obzirom na to da poseduje veliki broj, a deo njene kolekcije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ATA Images Naočare Jelene Karleuše