Jelena Karleuša važi za jednu od najvećih modnih ikona na domaćoj sceni, ali nije retkost da je i poznate svetske zvezde kopiraju.

Tako smo imali prilike da Kim Kardašijan vidimo sličnim, ako ne i identičnim kombinaciji koje je ponela Jelena, kao i Dua Lipu i Sofiju Vergaru kojima je pevačica poslužila kao inspiracija.

Ipak, ovoga puta je svetska zvezda Arijana Grande bila inspiracija Jeleni Karleuši u popularnoj monohromatskoj pink kombinaciji.

Versace total look u rozoj boji ponela je Jelena Karleuša, dok je Arijana Grande odabrala identičan samo u žutoj boji. Girly krojevi haljina i čarape koje čine povezanost između glavnih komada outfita su idealan aksesoar ove jeseni.

ariana grande u zutoj versace kombinaciji
Instagram 

Oba poznata Versace looka nisu mogla da prođu bezglomaznih cipelakoje su vrlo brzo postale najpoželjnije na listama čekanja ovog brenda, a pronašli smo ih kod nas po dosta povoljnijoj ceni.

Isti model cipela je vrlo brzo zauzeo mesto na policama uticajnih ljudi u svetu mode, a njima su se pohvalile i influenserka Tamara Kalinić, kao i manekenka Irina Šajk.

Iako se ovakav kolorit možda čini kao hrabar potez i prevelik zalogaj, velike zvezde poput Karleuše i Arijane Grande uspeju da ga uznesu u skladu sa svojim stilom.

Da su monohromatska izdanja veliki hit u svetu modu imali smo prilike da vidimo i na poslednjim kombinacijama Kim Kardašijan.

U nastavku u galeriji pogledajte identična izdanja Jelene Karleuše i Ariane Grande:

Instagram JK i Arijana Grande u istoj kombinaciji