OVE SEZONE NEMA POPULARNIJIH CIPELA: Jelena Karleuša u monohromatskom izdanju koje razbija tmurne dame

Jelena Karleuša nije odolela pink monohromatskom izdanju i popularnim džombastim cipelama.

jelena karleusa u rozom
Instagram 

Jasno nam je da Jelena Karleuša ne voli ništa što je obično, već viđeno i očekivano od nje. Ona naprosto voli da iznenadi sve svojim nesvakidašnjim modnim izdanjima koje modni stručnjaci često komentarišu kao nepogrešive.

Jelena Karleuša napravi pravi boom na Instagramu u rozoj boji doslovno od glave do pete.

Da su monohromatska izdanja veliki hit u svetu modu imali smo prilike da vidimo i na kombinacijama Anastasije Ražnatović.

Versace total looknije mogao da prođe bez džombastih cipela koje su vrlo brzo postale najpoželjnije na listama čekanja ovog brenda, a pronašli smo ih kod nas po dosta povoljnijoj ceni. Iako se ovakav kolorit možda čini kao prevelik zalogaj, Jelena prosto ume da ga iznese.

Obzirom na tmurnu jesen i kiše, verujemo da možda baš ova boja u ormaru može biti jedna od onih sitnih promena koje u trenutku popravljaju raspoloženje.

Pevačica je koja važi za pravu modnu trendseterku, a potvrda tome je i što cipele poput njenih nosi i influenserka Tamara Kalinić koja je na prestižnoj Versace reviji prošetala iste u žutoj boji.

Da je Jelena Karleuša prava zaljubljenica u modu govori i činjenica da je već ponela ovakav model crnih čizama kakve je proslavila i manekenka Irina Šajk.

Instagram Jelena Karleuša u pink džombastim cipelama

Kako je ranije najavila modna kuća Versace, džombaste cipele su već vodeći trend te ne čudi činjenica da su mnogo poznate dame već izgubile glavu za njima.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši