Jasno nam je da Jelena Karleuša ne voli ništa što je obično, već viđeno i očekivano od nje. Ona naprosto voli da iznenadi sve svojim nesvakidašnjim modnim izdanjima koje modni stručnjaci često komentarišu kao nepogrešive.

Jelena Karleuša napravi pravi boom na Instagramu u rozoj boji doslovno od glave do pete.

Da su monohromatska izdanja veliki hit u svetu modu imali smo prilike da vidimo i na kombinacijama Anastasije Ražnatović.

Versace total looknije mogao da prođe bez džombastih cipela koje su vrlo brzo postale najpoželjnije na listama čekanja ovog brenda, a pronašli smo ih kod nas po dosta povoljnijoj ceni. Iako se ovakav kolorit možda čini kao prevelik zalogaj, Jelena prosto ume da ga iznese.

Obzirom na tmurnu jesen i kiše, verujemo da možda baš ova boja u ormaru može biti jedna od onih sitnih promena koje u trenutku popravljaju raspoloženje.

Pevačica je koja važi za pravu modnu trendseterku, a potvrda tome je i što cipele poput njenih nosi i influenserka Tamara Kalinić koja je na prestižnoj Versace reviji prošetala iste u žutoj boji.

Da je Jelena Karleuša prava zaljubljenica u modu govori i činjenica da je već ponela ovakav model crnih čizama kakve je proslavila i manekenka Irina Šajk.

Instagram Jelena Karleuša u pink džombastim cipelama

Kako je ranije najavila modna kuća Versace, džombaste cipele su već vodeći trend te ne čudi činjenica da su mnogo poznate dame već izgubile glavu za njima.