Anastasija gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a ono što obuče komentariše se do detalja. Sada je hit farmerke sezone zamenila monohromatskim izdanjima i oduševila sve koji revnosno prate modne trendove.

Iako je poznata po urbanom i neformalnom stilu, mlada pevačica i te kako ume da zablista u svečanijim prilikama.

Bela kombinacija uvek je pun pogodak, osim ukoliko niste gost na svadbi. Ova boja odiše otvorenošću, a kako bela kombinacija ne bi izgledala previše bledo i jednolično Anastasija se odlučila na za nijansu tamniji kaiš.

anastasija raznatovic u beloj kombinaciji
Instagram 

Prljavo roze haljina sa dva duboka šlica sa prednje strane, koji su isticali njene duge, izvajane noge. Blejzer u istoj boji, ali skroz drugoj nijansi i pink salonkama i torbicom koje su razbile ceo baby roze stajing.

anastasija raznatovic u rozoj kombinaciji
Instagram 

Crna boja je uvek nepogrešiva modna klasika koju možete nositi kako u dnevnim tako i u večernjim varijantama. Iako kombinacija u crnoj boji od glave do pete zna da bude dosadna i da deluje uvek isto - Anastasija je nosi savršeno!

anastasija raznatovic u crnoj kombinaciji
Instagram 

Ukoliko niste primetili modni časopisi, revije i butici su preplavljeni krem kaputima, mantilima, džemperima, čizmama i torbama. Zašto i ne bi, kada je ova boja zaista praktična pošto može da se kombinuje uz sve odevne kombinacije, a to najbolje pokazuje i sledeći Anastijin outfit.

anastasija raznatovic u krem kombinaciji
Instagram 

Osim što su osvojile naše omiljene komade, nijanse sive boje još jednom su se istaknule kao najsvestraniji neutralni izbor, a Anastasija zna da su pantalone u ovoj boji čista klasika.

anastasija raznatovic u sivoj kombinaciji
Instagram