Obzirom da se o vezi Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića malo zna jer je ljubomorno čuvaju od očiju javnosti, ponajviše jer Đorđe nije javna ličnost, mnoge zanima kako je njegov život izgledao pre Anastasije.

Iako danas uživaju u skladnoj vezi i nedavno su pazarili zajedničku nekretninu u elitnom delu Beograda, kako je pevačica i sama istakla, nikada se neće potpuno preseliti u Beograd, s obzirom da je njen dečko iz Novog Sada.

Ipak, da biste da malo bolje upoznali verujemo da jednako govori ono kakav je bio pre Anastasije, kao što jednako dobro danas opisuje i kakav je pored nje.

anastasija raznatovic sa deckom djordjem kuljicem
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Đorđe Kuljić je javnosti poznat kao biznismen čija je firma danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi.

Đorđe školovao u najboljim Švajcarskim školama u kojoj su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta.

Još tokom studentskih dana u Njujorku pokrenuo je biznis kamionima, a upravo na tom mestu kreću podaci o njegovim prethodnim ljubavnim iskustviva. Naime, tokom boravka u Njujorku, šuška se, da se zabavljao sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, danas udatom za automobilistu Huga Valentea.

anastasijin decko djordje kuljic
Instagram 

Ipak, nemoguće je nekog biznismena ne povezati sa poznatim devojkama poput manekenke Sofije Milošević ali i starlete Stanije Dobrojević. Koliko su te priče istinite, danas još uvek nije poznato.

Ono što se uvek vezivalo za njegovo ime jeste da je oduvek voleo da provodi vreme na luksuznim putovanjima, a kraće veze širom Evrope bile su neozbiljne sve dok nije došla Anastasija.

djordje kuljic
Instagram 

Oni danas kao skladan par često putuju zajedno na omiljene daleke destinacije, ali znaju i da se razdvoje i svako ode sa svojim društvom kao što je to nedavno učinio Đorđe kada je uhvaćen na tribina US Opena kako bodri Novaka Đokovića.

Uprkos burnog mladalačkog života njenog partnera, Anastasija nikada nije iskazivala ljubomoru.

- Imam sreću da sam momcima bila prva ili druga devojka, tako da nisam razmišljala o bivšim devojkama. Oni su svi stariji bili od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene - rekla je ranije Ražnatovićeva.