Mlada zvezda Anastasija Ražnatović bila je gost jednog venčanja, na kom je zablistala u uskoj haljini u bež boji koju je ukombinovala sa sandalama ukrašene cirkonima.

Ako je suditi po objavama na njenom profilu na Instagramu, nema sumnje da se Anastasija vrhunski provela, a sa pratiocima je otkrila da je ona bila ta koja je uhvatila bidermajer.

Ražnatovićeva je bila zbunjena držeći bidermajer u ruci, a zagonetno se i smeškala dok su se prijatelji šalili sa njom i dobacivali joj: "Sutra je svadba!".

anastasija raznatovic sa bidermajerom
Instagram 

Mlada pevačica se zatim snimila snima okačila na svoj Instagram profil gde je vidimo kako maše s bidermajerom u ruci, a uz snimak je dodala emotikon koji plače od smeha.

Podsetimo, Anastasija je nekoliko godina u skladnoj vezi sa Đorđem Kuljićem sa kojim živi na relaciji Novi Sad-Beograd, a nedavno su u srpskoj prestonici kupili stan u kom će zajedno živeti.

anastasija raznatovic na svadbi
Instagram 

Pevačica je ranije isticala da još uvek nije spremna i ne planira brak i decu, ali ako je suditi po narodnim verovanjima, Anastasija je sledeća u društvu koja će stati na ludi kamen.