Anastasija Ražnatović jedna je od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, te ne čudi interesovanje za svaki njen pokret, a pogotovo za ljubavni život.

Ona godinama uživa u skladnoj vezi sa Đorđem Kuljićem, a nedavno su pazarili i luksuznu nekretninu na Dorćolu gde će živeti zajedno.

Ipak, kako je i sama Anastasija rekla, neće se preseliti potpuno u Beograd, ponajviše jer je njen izabranik rodom iz Novog Sada, a poslom je dosta vezan za Vojvodinu.

Baš iz tih razloga, Đorđe nikad nije želeo da se javno eksponira, a Ražnatovićeva je uvek poštovala njegovu odluku. Međutim, mnogi su se pitali ko je zapravo Đorđe i čime se on tačno bavi.

anastasijin decko djordje kuljic ne voli da se eksponira
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Kako izvori bliski Kuljićima tvrde, ova porodica ima godinama privatni biznis. 

- Zanimljivo je da je završio srednju elitnu školu u Švajcarskoj, koja je organizovana po modelu internata, u kojem su bila i deca raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta. Jedna školska godina je koštala 60.000 evra. To javnost nije znala, znaju samo da je studirao u Njujorku, gde je inače i pokrenuo svoj privatni biznis - otkriva izvor za "Alo!", i dodaje kako je Anastasijin dečko pokrenuo posao kojim se i danas bavi.

- Đorđe je bukvalno krenuo od nule, a njegova firma je danas jedna od vodećih kompanija koja se bavi transportom u Americi.

- Đorđe je s nekoliko prijatelja ušao u taj projekat. Prvo su ispitali tržište i kada su shvatili da je transport nešto što u Americi može da im donese profit, odlučili su da se upuste u taj biznis.

djordje kuljic ima jednu od vodecih kompanija koja se bavi transportom
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

- Krenuli su s jednim kamionom, međutim, kako je bila velika potražnja, veoma brzo su se proširili. Danas u svom vlasništvu poseduju više od 100 kamiona koji rade punom parom - zaključio je dobro obavešteni izvor za gorenavedeni list.