O ljubavnom životu mlade pevačice Anastasije Ražnatović ne zna se mnogo toga. Privatan život krije "ko zmija noge", i trudi se da intimu sačuva samo za nju i njenog dugogodišnjeg partnera Đorđa Kuljića.

Međutim, sada je napravila presedan i otkrila na Instagramu ono što je mnoge zanimalo, a to je kakva je zapravo njihova veza. Naime, ona se poitovetila sa jednim citatom koji je i podelila na storiju.

anastasija raznatovic otkrila na storiju kakvu vezu ima sa djordjem
printscreen/instagram 

"Zdrava veza je kad ti je dečko i najbolji prijatelj i porodica i dečko i dete i sve. Prosto, kad možeš da se ponašaš kao ti i da možeš da imaš milion i jednu verziju sebe i da svaku voli i prihvata", stoji u poruci koju je podelila Anastasija i na sve stavila "zaljubljeni" stiker.

Dakle, sada je sasvim jasno da Anastasija u mladom Đorđu ima i prijatelja, i partnera, te ne čudi zašto želi da ljubomorno sačuva odnos od javnosti.

Podsetimo, Anastasija je nedavno proslavila 23. rođendan, uskoro će sa Đorđem nastaviti zajednički život nastaviti u stanu na Dorćolu, iako se, po njihovim rečima, nikada neće potpuno preseliti u srpsku prestonicu, te će uglavnom živeti na relaciji Novi Sad - Beograd.

Kako izgleda Đorđe Kuljić, izabranik lepe Anastasije, pogledajte u galeriji ispod:

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su važili za it par, ali iako su svi mislili da će se veza krunisati brakom, to se nije dogodilo.