Anastasija Ražnatović nikada bolje nije izgledala.

Liniju je dovela do savršenstva, a njene fotografije na Instagramu to i potvrđuju, pogotovo u kupaćem kostimu gde se ocrtava svaki mišić i telo bez trunke viška kilograma.

Ipak, mlada pevačica u poslednje vreme rado deli i fotke bez šminke, u potpuno prirodnim i opuštenim izdanjima.

Nedavno je oduševila pratioce upravo jednim takvim snimkom, a sada je to ponovila. U uskom crnom topu i helankama snimala se dok je šetala sa drugaricom, nakon čega su otišle na limunadu, a kako je izgledala tom prilikom pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/instagram Anastasija Ražnatović ne libi se da postavi fotke u prirodnom izdanju, nakon treninga.

Iako danas izgleda poput boginje, nije tajna da je Anastasija kao tinejdžerka imala nešto više kilograma. Kako je i sama pevačica svojevremeno pričala, nakon što 2, 3 godine nije bila zadovoljna svojim izgledom, rešila je da uzme stvar u svoje ruke.

- U pubertetu sam se ugojila dvadeset i nešto kilograma i potpuno sam se izobličila, i tada nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me držalo sigurno jedno dve-tri godine i onda sam odlučila da ne želim više tako da izgledam. Krenula sam i da se zdravije hranim i da treniram... Postala sam sve zadovoljnija svojim izgledom i sad sam potpuno zadovoljna - rekla je svojevremeno.

Kako je Anastasija izgledala u tom periodu, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, screenshoot/instagram Evo kako je pre izgledala Anastasija Ražnatović.

Disciplina i zdrava hrana doveli su do sjajnih rezultata, a pevačica je svojevremeno poručila svojim pratiocima da nije dijeta samo ishrana.

anastasija raznatović stori o dijetama
printscreen/instagram 

- Dijeta nije samo ono što jedete. To je ono što gledate, šta slušate, šta čitate i ljudi sa kojima se družite. Pametno birajte ono što stavljate u svoje telo. Emotivno, duhovno i fizički - napisala je na Instagramu.

Međutim, ako ste se pitali kako održava liniju, Anastasija je nedavno otkrila svoju rutinu. Iako su mnogi mišljenja da je u njenom slučaju zaslužna i genetika, pevačica je to demantovala:

- Genetika nikada nije dovoljna. Da biste bili zdravi i izgledali lepo potrebno je da se pridržavate određenih životnih navika i ja sam zahvalna što sam to mlada shvatila.

Na prvom mestu, Anastasija se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke, što je, kako kaže, najveća greška koju neko može da radi kada želi da skine kilograme.

Veliko no - no su i restorani brze hrane, te pevačica, kada jede van kuće bira zdrave obroke, i što bi se reklo "nešto na kašiku", pre nego prženo meso i slično.

anastasija raznatovic danas
printscreen/inastagram 

Ipak, pevačica je i sama priznala da, kao i svi, nekad konzumira slatkiše, ali sve to rešava treningom. Takođe, pomažu joj i preparati sa biljnim vlaknima kojima brže sagoreva naslage, ali ključ je ipak u redovnom vežbanju.

anastasija raznatovi treningom sredjuje liniju
printscreen/instagram 

Pored toga što redovno šeta, što je sjajan način da ostanete u formi, Anastasija čak i ako ne stigne da ode u teretanu, ne propušta da vežba kod kuće.

A programe prati na Jutjubu u zavisnosti od regije koju želi da definiše. Dakle, izgovora nema! Na internetu postoji više nego dovoljno videa koji vam mogu pomoći da se dovedete u formu, samo je bitno da pronađete ono što vam najviše odgovara.