Popularna pevačica mlađe generacije, Anastasija Ražnatović ne prestaje da oduševljava pratioce fotografijama u kupaćem kostimu.

Figuru je, bez sumnje, dovela do savršenstva, a ovog leta često se fotografisala u brojnim trendi modelima bikinija koji su san-snova svake devojke.

Međutim, poslednja objava podigla je pravu buru na Instagramu, a razlog ovog puta nije bila Anastasijin savršen izgled, već njene noge. Odnosno, njihova dužina.

Naime, nedavno je na svoj profil okačila fotke na kojima pozira na jahti u tirkiznom kupaćem kostimu. Ova boja sjajno ističe preplanuli ten, a tom prilikom, pevačica je pustila kosu koja je bila blago ukovrdžana, zbog čega je delovala poput sirene.

anastasija raznatovic pozira na jahti poput sirene
printscreen/inastagram 

Ipak, ono što su joj, uslovno rečeno, zamerili pratioci, bila je dužina njenih nogu na drugoj fotografiji. 

anastasiju raznatovic prozivali zbog duzine nogu
printscreen/instagram 

Naime, iako je Anastasija visoka devojka, delovalo je kao da se na drugoj fotografiji malo zaigrala u Fotošopu, ili da je prosto koristila širokougaonu kameru na telefonu, koja je vizuelno dodatno izdužila njene, već duge noge.

Naravno, komentari nisu izostali, a komplimenti su još jednom prednjačili.

"Prelepa", "Boginja", "Nasukana sirena", "Kakvo telo ima ova žena"...

Ipak, bilo je i onih kojima "greška" sa nogama nije promakla.

fanovi su komentarisali fotku anastasije raznatovic zbog fotosopa
printscreen/instagram 

"Nismo znali da imaš ovoliko duge noge", "Nikad nisam videla da neko ima ovako dug list", "Šta je sa nogama", "Uvek te pohvalim, ali da nisi sada maaalo preterala, ne treba ti to", "Kako si tako visoka?", "Pametno koristi ulepšavanje, ovako duge noge nema niko pa ni ti. Simpatična si i darovita, ovo ti je dobronameran savet"... samo su neki od komentara fanova.

Uostalom, procenite i sami - da li se Anastasija malo zaigrala u aplikacijama za ulepšavanje, ili je prosto stvar kamere, a još neka njena izdanja u kupaćem kostimu, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, screenshoot/ instagram Anastasija Ražnatović kupaći