Anastasija Ražnatović jedna je od najuticajnijih mladih zvezda na ovim prostorima.

Sve što uradi, obuče, obuje... devojke iskopiraju brzinom svetlosti, nebitno da li je u pitanju outfit, frizura, šminka ili nešto drugo.

 Zato se danas sa razlogom se nalazi na listi najatraktivnijih i najlepših pevačica, ali i najbolje stilizovanih i našminkanih.

Sa druge strane, baš iz razloga što je donekle javnost mogla da prati njeno odrastanje, jasno je da na samom početku svoje karijere nije izgledala isto kao danas.

Međutim, mlada pevačica nikada se nije libila da priča o svojim intervencijama, ali i stilu koji se, očekivano, menjao tokom godina.

anastasija raznatovic danas
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

O operaciji nosa i starim slikama koje kruže internetom, Ražnatovićeva je jednom prilikom otvoreno govorila i u jednoj emisiji:

"Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno", rekla je pevačica i dodala:

"Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to" bila je, kao i uvek, iskrena pevačica.

A kako je izgledala ranije, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube Anastasija Ražnatović pre operacija