Nije novitet da svetske zvezde kopiraju manje umetnike, neretko nepoznate u njihovoj zemlji.

Svedoci smo brojnih primera kada su Kim Kardašijan, Emili Ratajkovski i mnogi drugi "pozajmili" ideje od naših pevačica kao što su Jelena Karleuša, Teodora Džehverović i mnoge druge.

Sada se toj listi pridružila i Anastasija Ražnatović.

Njen stajling iz spota "Gotovo" iskoristili su za, ni manje, ni više, nego film o kom se danas najviše priča - "House of Gucci" u kom glavnu ulogu igra Ledi Gaga.

Naime, u trenutku kada Gaga kaže "U ime Oca, i Sina I kuće Gučijevih", ona na sebi nosi haljinu crne boje sa crvenim tufnama uparenu sa glomaznim ogrlicama.

ledi gaga u filmu house of gucci
printscreen/youtube 

Isti taj stajling pre nje nosila je Anastasija, pa nas ne bi iznenadilo da su Gagini stilisti bili inspirisani retro look-om srpske zvezde.

Stajling u pomenutom Anastasijinom spotu radila je srpska stiliskinja Elena Nikolajevna, dok je haljinu izradila srpska dizajnerka Marija Marković.

anastasija raznatovic u spotu gotovo
printscreen/youtube 

Inače, film je zasnovan na knjizi "The House Of Gucci" koju je napisala Sara Gej Forden. Film govori o tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, saopštio je distributer filma za Srbiju "Taramount film", a premijera je najavljena za 24. novembar.

Pogledajte trejler za dugonajavljivani film u nastavku teksta, kao i još neke outfite koje je Gaga nosila u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, DIVI - MIRK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia "House of Gucci" snimanje filma