I dok nam je kroz mnoge modne editorijale pokazala kako odlično nosi različite stilove Anastasija Ražnatović se najbolje se oseća u trendi izdanjima, a to su svakako i ove farmerke zvonastog kroja.

Ova mlada pevačica navikla je da živi pod lupom javnosti od rođenja, pa je shodno tome, kao i mnoga poznata lica, većinu vremena doterana, stilizovana i “spremna za kamere”.

Iako prati trendove, koju se danas sve više okreću udobnom i sportskom, Anastasija najčešće bira one koji ističu njenu ženstvenost i seksepil, pa je najčešće možemo videti da na društvene mreže postavlja takve fotografije.

anastasija raznatovic
Instagram 

Tako se i ovoga puta pohvalila izdanjem koje bi malo ko osudio. Naime, reč je o farmerkama tamnijeg teksasa, koje je već nosila nekoliko puta, sa detaljem koji obožava - podvrnute nogavice zvonastog kroja.

Uz njih je iskombinovala i narandžasti crop top, kao i cipele na štiklu sa zlatnim cirkonima baš kakvi se nalaze i na clutch torbici.

Koliko su ove farmerke zaista uklopive uz mnogobrojne komade govore i njeni outfiti rezervisani i za dnevne i za noćne prilike.

U galeriji pogledajte sve outfite u kojima je nosila ove farmerke:

Instagram Anastasija Ražnatović farmerke