SAJBERPANK AKSESOAR KOJI NIJE SVAČIJI "CUP OF TEA" Da li biste nosili naočare koje prekrivaju celo lice?

Japanska kompanija ZGHYBD predstavila je naočare koje prekrivaju celo lice.

Naočare za sunce koje pokrivaju lice
ZGHYBD / Ferrari / Profimedia 

Ova godina definitivno je donela trend neobičnih aksesoara. Kada pogledate svetsku modnu scenu više je nego jasno da se traži nešto drugačije, ma koliko bizarno da izgleda.

Uostalom, kada može Kim Kardašijan da prošeta crvenim tepihom pokrivena od glave do pete, mogu i pojedini da ponesu naočare koje prekrivaju celo lice.

Ovaj neobični aksesoar preplavio je Instagram, a reč je o modelu japanske kompanije ZGHYBD koji ne samo da štite vaše oči od štetnog ultraljubičastog zračenja, već i vaš nos, usta i druge delove lica.

Zapravo ovakve naočare pre bismo mogli nazvati vizirom za lice, a pravljene su od polikarbonata, veoma su izdržljive i ne menjaju svoj oblik čak i ako ih dugo nosite. Takođe, tvrdi se da su udobne za nošenje kao bilo koje druge naočara.

naocare koje prekrivaju celo lice
ZGHYBD / Ferrari / Profimedia 

Model je već doživeo svoju popularnost na Instagramu i TikToku, a očekuje se da će ove neobične naočare posebno zaživeti leti kada većinu ljudi mrzi da stavljaju zaštitnu kremu za sunčanje.

Za sada se prodaju samo preko japanskog Amazona i to po ceni od 1.350 dolara. Definitivno nisu svačiji "cup of tea", a u anketi ispod glasajte da li biste vi nosili ovako nešto.

Anketa

Da li biste nosili naočare koje prekrivaju celo lice?

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši