Dok mi neprestano tragamo za trendi čizmama zbog hladnijih meseci koji će tek nastupiti, svetski brendovi nam diktiraju sasvim drugačije trendove.

Ipak, niko nije ni slutio da ćemo u novoj kolekciji videti papuče, a po snimku koji je isplivao na društvene mreže, čini se da su poprilično neudobne.

Dok se pojedini pitaju kako se u ovakvim papučama hoda, modni fanatici koji slepo prate trendove, napravili su opštu pometnju.

obuca
Shutterstock 

"Kada će ovo izaći?", "Ovo je fantastično!", "Spreman sam da dam koliko god je potrebno, samo da ih imam", "Koliko su samo moćne", "Ništa neobičnije nisam videla skoro", "Ne mogu da ih dočekam", "Mislim da ove papuče daju osećaj hodanja po oblaku", samo su neki od komentara koji su se našli na njihovoj objavi.

Izgleda da je odbrojavanje do izlaska ovih papuča počelo, a pomama na društvenim mrežama neprestano raste. Svidelo se nama to ili ne, interesovanje je veliko a to obećava da će se ove papuče svrstati u trend jeseni 2021. godne.

Kolekcija ovih "Balmain" papuča sadržaće modele u različitim bojama, od crnih sa šljokicama, do crnih sa zlatnim detaljima, a osim toga, dominiraće i bela boja.

Da li će svetske trendseterke nositi čarape na ove, po mišljenju mnogih, bizarne papuče s obzirom da su namenjene zimskom periodu, ostaje da vidimo.