Na prvi pomen brenda Versaće, jasno je da se radi o komadima koji koštaju poprilično. Luksuz je to. Logično je da neke stvari ne mogu svi da priušte. Ali su, zbog cene šolje iz najnovije kolekcije, čak i mnogi vatreni obožavaoci brenda Versaće, podigli obrve i u neverici pitali: "Jel’ realno ovo?" 

Verovali ili ne, cena ove šolje je neverovatnih 860 evra, odnosno, da budemo precizniji - 105.300 dinara. Sitnica, zar ne? Naravno, samo ako bismo se šalili. 

Da stvar bude još apsurdnija, šolja nije napravljena ni od zlata, niti od sličnih prefinjenih materijala, već od aluminijuma. Optočena je matiranim kristalima, sa prepoznatljivom "Meduzom" sa prednje strane i dolazi u četiri boje: plavoj, crvenoj, srebrnoj, crnoj i zlatnoj, a cena je ista za sve modele.

Šolje su široke oko 10 santimetara i visoke oko 21 centimetar, i isporučuju se sa slamkom za višekratnu upotrebu.

Versaće šolja sa kristalima
Versace Versaće šolja sa kristalima

Dizajner je na sajtu ispod šolje napisao: "Ponesite svoju kafu, smuti ili ceđeni sok u modernoj, putopisnoj šolji koja oslikava sav  Versaćeov glamur." Hvalospevima su se pridružili i čelnici Voga, nakon što se na naslovnici januarskog izdanja 2021. godine pojavila Kejt Mos, upravo sa modelom sa crnim kristalima.  Ipak, ima i onih koji nisu tako oduševljeni. 

"Mislim, ko još ne bi želeo Versaće Starbaks čašu za punjenje?", sarkastično je pitao jedan. "Jel’ realno da ovo ovoliko košta?", "Čisto preterivanje", nadovezali su se drugi. 

Ruku na srce, pozamašna je to cifra za jednu šolju. Ali, ne sumnjamo da ima i onih koji bi ovako nešto ipak dodali u svoju kolekciju. 

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.