Jelena Karleuša je neko ko svojim pesmama i nastupima pomera granice u muzici, a oni koji prate njenu karijeru ostalu su zatečeni sa nekoliko noviteta u poslednje vreme.

Prvo je saopšteno da će upravo ona nastupiti za doček 2022, ispred Skupštine, na ogromno iznenađenje mnogih, jer je poznato da Jelena, iz nepoznatih razloga, nije bila na spisku pevača koji su bili u opticaju za takve vrste događaja.

Druga novost je njen povratak na RTS, Javnom servisu na kojem nije gostovala godinama unazad.

jelena karleusa
ATA Images 

Međutim, pre nekoliko dana snimila je emisiju "Oko Magazin", koja se i emitovala prošlog petka.

Sada je Jelenin menadžer i producent Zoran Birtašević odgovorio na ove teme i novosti koje su šokirale fanove, ali pozitivno.

- Koncert ispred Skupštine, snimanje za RTS... Smatraš li da su konačno neke stvari legle kako treba? - upitao je pratilac Jeleninog menadžera na Instagramu.

- Mislim da su se nakon dugo vremena stvorili uslovi za rešavanje mnogih ograničenja. Lično na sve to gledam kao na predradnje u susret nečemu velikom što dolazi. Raduju me nove mogućnosti - istakao je Zoran.

jelena karleusa i zoran birtasevic
Kurir/ Damir Dervišagić 

Na pitanje kako su dočekani na RTS, napisao je:

- Baš lepo. Lepo su nas dočekali, bili preljubazni, srdačni i profesionalni!

S obzirom na pomirenje sa Radio-televizijom Srbije, fanove je zanimalo postoji li šansa da se isto desi i sa televizijom Pink.

- Nisu to bile "sekire", već jedna čudna komplikovana atmosfera, uz odluke koje se nisu izgovarale, a sprovodile su se. Nametalo se kao logično. Međutim, sve je bilo zasnovano na pogrešnoj slici. Biće mi drago da Jelenu vidim i na Pinku - poručio je Birtašević.

Instagram JK