"NAJVIŠE LAJKOVA DOBIJEM ZA NAJJEFTINIJE STVARI" Jelenine haljine od 20 € u kojima izgleda kao milion dolara

Jelena Karlueša je sinonim za dobar stil i modne komninacije koje koštaju papreno, ali isto tako izgleda svetski u haljinama koje je platila 2.000 dinara.

Prvi dečko Jelene Karleuše
ATA Images 

Jelena Karleuša poznata je kao trendseterka. Gotovo da nema trenda koji ne iznese prva, a često je inspiracija domaćim, ali i stranim zvezdama.

Jelena u svom garderoberu ima skupocenu garderobu čija je vrednost nekoliko hiljada evra, ali ne stidi se i da javno kaže da rado kupuje nešto jeftinije komade koje mnoge žene sebi mogu da priušte.

Tako je Jelena pre nekoliko meseci nosila haljine koje koštaju 20 evra.

Reč je o mini haljini u boji limete i narandžastoj haljini nešto neobičnijeg kroja, koja je istakla njenu figuru koju je dovela do savršenstva.

jelena karleusa
screenshoot/instagram 

Sama JK nedavno je priznala da voli da kupuje krpice na rasprodaju koje kasnije sama prepravi i tako im da jedinstven pečat.

jelena karleusa
ATA Images 

"Pratim šta izbacuju svetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus. Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari", rekla je pevačica za Grand.Online.

jelena karleusa
printscreen/instagram 

Jelena ne krije da obožava modu, i da gotovo svaki novitet mora da isprati, a više njenih inspirativnih modnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ATA Images, Instagram Modna izdanja Jelene Karleušea

Izdvojili smo još nekoliko Jeleninih izdanja koja izgledaju kao milion dolara, a zapravo ne koštaju previše.

9.000 dinara

 7.000 dinara

 3.500 dinara 

 2.900 dinara

 2.500 dinara

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1