Jelena Karleuša jedna je od najpopularnijih pevačica kod nas, ali i u regoionu, čiji nastupi mogu da se porede sa najvećim svetskim zvezdama.

Svakim pojavljivanjem Karleuša odaje utisak osobe čija energija je neiscrpna, naročito kada je na sceni, ipak istina je malo drugačija.

Jelenino zdravlje u jednom momentu je bilo narušeno, budući da je ona borila sa problemom sa kojim se mnogi ljudi susreću.

Jelena Karleuša imala je problema sa ydravljem.
ATA Images 

Naime, pop diva je imala veliku muku sa migrenama, a pozadina toga bila je izuzetno opasna.

Kada je otišla kod lekara, ustanovljeno je da ima povredu vratnih pršljenova, što nije čudno budući da daje sebe maksimalno na svakom nastupu ili koncertu, koji prati određena koreografija.

Jelena Karleuša trpela je velike bolove.
ATA Images 

Nije poznato kako je došlo do ove povrede, ali budući da se Jelena ubrzo vratila na scenu sa veoma zahtevnom koreografijom, stiče se utisak da se u potpunosti oporavila, a u galeriji u nastavku teksta pogledajte Jelenine fotografije sa nastupa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

ATA Images/Antonio Ahel Jelena Karleuša imala je zdravstvenih problema, sa kojim se susreće veliki broj ljudi.