Sinoćni nastup Jelene Karleuše bio je jedan od onih za pamćenje, a klub u kom je nastupala bio je preplavljen njenim obožavaocima.

Jelenu su svi sa nestrpljenjem očekivali, a kada je ižašla na binu ponovo je sve ostavila bez teksta svojom energijom, ali u upečatljivim stajlingom.

Naime, Karleuša je na nastup došla u provokativnom izdanju, a od glave do pete sijali su zlatni detalji. Zlatne metalik čizme do butine, zlatni lanci, kristali, samo su neki od detalja koje je JK imala na sebi.

Dugačke rukavice u svetlo plavoj boji upotpunile su njenu kombinaciju. Kostim je istakao sve njene atribute, dok je rozu kosu vezala u dva visoka repa u stilu devojčice, koja su celom izdanju dale dodatni pečat.

ATA Images/Antonio Ahel Jelena Karleuša

Moramo priznati da je nadimak modne ikone Jelena zasluženo dobila, a samim tim to što je svetski poznate zvezde neretko kopiraju, dokaz je da je to što ona radi zaista visokog kvaliteta.

Već nekoliko puta do sada Jelena Karleuša je ponela određene modne detalje, kao i odevne komade, pre svetskih zvezda, kao što su Kim Kardašijan, Niki Minaž, Bijonse i tako po ko zna koji put pokazala da je ona ta koja postavlja trendove.

jelena karleusa
Instagram