Zbog čestog isticanja atributa na svojim fotografijama, Jelena Karleuša se neretko susreće sa negativnim komentarima i kritikama. Naravno, mnogi komentari su često uključivali i osude i tvrdnje da pevačica vešto koristi Fotošop, zbog čega je ona nedavno odlučila da reaguje.

Pre par dana, Jelena je okačila fotografiju na kojoj su u prvom planu njene duge noge i napisala:

jelena karleusa
printscreen/instagram 

- Nemam potrebu da koristim Fotošop, Fejstjun, Fejsap itd. Jednostavno sam supermodel, prepi*ka i mnogo volim da se ku*čim i nerviram hejtere. P.S. Inače sam pitoma dobrica - poručila je JK.

Nakon toga, oglasili su se brojni fanovi pop zvezde, koji su joj uputili komplimente.

"Tako je, hejteri su nebitni, prelepa si", "Žena zmaj, ne može ti niko ništa", "Jeco, prelepa si", "Ti si boginja", "Ljubomora je čudo", neki su od komentara Jeleninih fanova.

jelena karleusa
Instagram 

Ovoga puta, Jelena je odlučila da se pohvali ravnim stomakom i uskim strukom, pa je tako objavila video snimak sa korsetom, odnosno steznikom.

Pevačica je ranije nekoliko puta isticala da obožava ovakve korsete, kao i da njihovo nošenje daje određene rezultate i čini da vaš struk zaista bude manjeg obima.

jelena karleusa
Instagram 

- Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut stomak, izražene stomačne mišiće i mali obim struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe...

Redovnim nošenjem i "treniranjem" vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osećaj gladi, popravljate držanje kičme. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se goje u predelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju - napisala je Jelena i dodala:

- Imala sam tri carska reza, da tri, rodila dvoje dece, operisala slepo crevo (prednji zid stomaka mi je veoma oslabljen), ne vežbam i ovaj steznik mi je puno pomogao - poručila je pevačica.

jelena karleusa
Instagram 

Osim uskog struka, pevačica je na snimku pozirala u vešu, te je svoje bujne grudi istakla u prvi plan, a njeni pratioci nisu ostali ravnodušni povodom ove objave.

Više Jeleninih fotografija sa korsetom pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Jelena Karleuša u korsetima