Jelena Karleuša danas je jedna od najpopularnijih pevačica u Srbiji i regionu. Ona je neko ko se ne libi da jasno iznese svoj stav, a njena istrajnost u iskazivanju svog mišljenja definitivno tera i najgore hejtere na poštovanje nje same.

JK će 31. decembra pevati na platou ispred Doma Narodne Skupštine, a uvek je s ponosom isticala da je rođena Beograđanka.

- Ponosni sam lokal patriota i duh Beograda nosim kao zaštitni znak. Smatram da su Beograđani ljudi posebnog mentaliteta, duha i stava. Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou- biznisu. I moji roditelji su Beograđani, a sa očeve strane i deda i pradeda. Svako voli svoj grad i mesto, pa tako i ja ističem Beograd, rekla je Jelena za Lenu.

Jelena je oduvek imala podršku majke
Instagram 

Pevačica je otkrila i kako je izgledalo njeno detinjstvom kao i da je još kao devojčica znala da će muzika biti njen poziv.

- Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam.

Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad.

Jelena je bila veoma vezana za svoju majku, koja je bila njena velika podrška, a gubitak Divne je i danas jako boli.

- Kao ćerka jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak nje je bio ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima, iskrena je Jelena.

Smrt Divne Karleuše i danas boli Jelenu
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!