Jelena Karleuša se često nalazi na meti osuda, kako zbog svojih stavova i smelih i ekstravagantnih stajlinga, tako i zbog nagađanja da pevačica koristi Fotošop pre same objave svojih fotografija.

Više puta je isticala da je navikla na raznorazne negativne komentare, kao i da ne mari za njih, pa je tako nedavno odlučila da stavi tačku na priče da koristi Fotošop.

Jelena Karleuša priznaje da koristi filtere, kao i da će ih uvek stavljati na svoje fotografije.
pritnscreen/instagram 

- Nemam potrebu da koristim Fotošop, Fejstjun, Fejsep itd. Jednostavno sam supermodel, prepi*ka i mnogo volim da se ku*čim i nerviram hejtere. P.S. Inače sam pitoma dobrica - poručila je JK nedavno putem svog Instagram profila.

Ipak, da nije baš tako, potrvrdila je i sama u intervjuu za IDJTV. Jelena je otkrila da koristi filtere i aplikacije za ulepšavanje, kao i da će nastaviti to da radi.

Na pitanje šta misli zbog čega mlađa populacija danas pretežno koristi pomenute aplikacije na socijalnim mrežama, Jelena je rekla:

Jelena Karleuša objasnila zašto ulepšava svoje fotografije.
Instagram 

- Ja nemam ništa protiv toga. Meni ne treba, ali volim. Zašto bih sebe predstavljala na društvenim mrežama u nekom bezveze i groznom obliku? Želim na mom Instagramu da postavljam najdivnije, bajkovite slike i to ne treba nikoga da nervira. To je moj Instagram, moje telo, moje lice, moje slike, moje pravo.

Ako neko hoće da stavlja svoje odvratne slike na Instagram, samo izvolite. Ja neću. Prema tome, sve što mogu da iskoristim od aplikacija i od filtera, ja ću iskoristiti, zato što zato i postoje - jasna je bila Jelena i otkrila da ipak provuče svoje fotografije kroz filtere nekada.

Jelena Karleuša ne želi da objavljuje neobrađene fotografije.
Instagram 

Podsetimo, mnogi su se pitali čemu Jelena duguje zahvalnost jer ima jako uzak struk, a ona je otkrila da je reč o korsetima koje obožava da nosi.

- Mnogi me godinama pitaju kako imam tako ravan i zategnut stomak, izražene stomačne mišiće i mali obim struka. Tajna je u stezniku koji nosim svaki dan, nekad i noću, često ispod garderobe...

Redovnim nošenjem i "treniranjem" vašeg struka ovim steznikom topite masne naslage i drastično smanjujete obim struka, skupljate opuštene mišiće, smanjujete osećaj gladi, popravljate držanje kičme. Preporučujem svakoj ženi, pogotovo onima koje se goje u predelu stomaka, porodiljama i ženama koje treniraju - napisala je Jelena jednom prilikom.

Jelena priznaje da ulepšava svoje fotke i da ne želi da objavljuje one na kojima je nesređena.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!