Nije tajna da velike zvezde često dobijaju poklone i PR pakete, pogotovo kada ste velika zvezda kao Jelena Karleuša, međutim, najnovije iznenađenje neće skoro zaboraviti.

Naime, na njenu kućnu adresu stigao je poklon, i već se donekle i moglo naslutiti da je u pitanju slika, međutim, iako se možda očekivao još jedan njen portret koji su nacrtali fanovi ili slično, ono što je zapravo bilo unutra potpuno joj je slomilo srce.

Nije tajna da je Jelena bila veoma bliska sa pokojnom majkom Divnom Karleušom, te da je njenu smrt teško prebolela.

Jelena Karleuša bila je veoma vezana za pokojnu majku Divnu.
Instagram 

I dan-danas, Jelena gotovo svakodnevno, pogotovo oko praznika, deli njihove zajedničke fotografije. Sada ju je u poklonu iznenađenja sačekao upravo njihov potret, a pevačicu je iznenađenje potpuno raznežilo, ali i u isti mah rastužilo, te je snimak podelila uz emotikon slomljenog srca.

Jelenu Karleušu iznenadio je poklon u kom je bila slika.
printscreen/instagram 

Jelena je dodala i pesmu "Bila je tako lijepa", čiji su stihovi uz ovaj prizor mnogima naterali suze na oči.

Naravno, tu je bila i čestitka od strane Fondacije za decu i mlade koji su se Jeleni zahvalili za svu podršku koju su od nje dobili, čime se pohvalila na storijima.

Jelena Karleuša dobila je sliku sa njenim i portretom pokojne majke Divne.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!