Jelena Karleuša je bez sumnje inspiracija mnogim damama kako sa domaće, tako i sa svetske scene o čemu su više puta pisali čak i strani mediji.

Ipak, stiče se utisak da je njen stil u poslednje vreme najsličniji Kim Kardašijan.

Neke stvari je Jelena prva ponela, druge Kim, a naša pevačica često se šalila i da je "inspiracija Kanjeu Vestu".

Da priče o "kopiranju" nisu bez osnova, svedoči i to što je Kardašijanka pre nekoliko godina podelila Jeleninu fotku i pohvalila njen stil.

Dakle, slavna milionerka i te kako obraća pažnju na ono što Karleuša nosi, ali ovog puta Kim je ipak prva ponela aksesoar za koji se sada odlučila i Jelena.

Kim Kardašijan često kopira stil Jelene Karleuše.
BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naša pevačica pojavila se u belom Balenciaga kombinezonu, sa "čarapa" čizmama, a ceo look upotpunila je krznenim naočarama.

Kim je u oktobru pozirala u gotovo identičnom kombinezonu, samo crne boje, i naravno sa naočarima koje su tada izazvale brojne komentare.

Kim Kardašijan ponela je krznene naočari još pre 2 meseca.
printscreen/instagram 

"Ko je ovu ubedio da je ovo lepo", "Odrala mačku i nazavala to modom", "Jeftino", ""Kim je lepa, ali ove krznene naočare sa plastičnim staklima... ja ne mogu...", "Ukrala naočari od Nort"... samo su neke od reči koje su se mogle pročitati ispod njene objave tada.

Jelena Karleuša ponela je identične naočari kao Kim Kardašijan samo u beloj boji.
pritnscreen/instagram 

Inače, u pitanju su "Fluffy Cat Sunglasses" naočari koje potpisuje, naravno, Balenciaga i koje koštaju "samo" 1,150 dolara.

Ipak, iako se ne može poreći da je Kardašijanka izgledala sjajno, po komentarima se čini da je naša Jelena ipak za nijansu bolje iznela kombinaciju, a svakako je činjenica da je u formi života, te da nikad bolje izgledala, ali na vama je da procenite - glasajte u anketi i odlučite ko je look izneo bolje.

Anketa

Ko je bolje izneo Balenciaga kombinezon, Jelena ili Kim?

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!