Od kako se pojavila na javnoj sceni Jelena Karleuša intrigira svojom pojavom, a iako je od samog starta bila glavna meta medija pojedini detalji iz njenog privatnog života nisu poznati.

Nedavno je otkrila da njenin venama ima i plave krvi, a sada je na svom Instagramu podelila fotografiju svog pokojnog dede Pavla Karleuše, a mnoge je iznenadila onim što je napisala uz sliku.

Naime, ona je tom prilikom otkrila da je bio čak 5 godina na Golom otoku koji je bio najveći politički logor, a iz njega nije bilo mogućnosti da se pobegne.

Jelena Karleuša pokazala ko je bi njen deda.
Instagram 

- Moj deda, Pavle Karleuša, 1938. godine kao kapetan vojske Kraljevine Jugoslavije. Proveo je tri godine u Nemačkom logoru iz kog je izašao živ sa samo 38 kilograma - napisala je Jelena Karleuša, a zatim dodala:

- Malo posle završetka rata, komunistički režim ga je poslao na Goli otok gde je proveo 5 godina, nakon čega su ga pomilovali i on se vratio u Beograd. U svom svedočenju o mučenju koje je doživeo, za nemački koncentracioni logor, rekao je da je on u odnosu na Goli otok bio vazdušna banja.

Umro je 1975. godine u 62. godini, tri godine pre nego što sam se ja rodila. Bio je poznat i po tome što je bio vrhunski šahista i igrao simultanke sa najvećim šahovskim velemajstorima tog vremena - piše u objavi.

Jelena Karleuša otkrila je detalje svog porekla.
ATA Images/Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!