Popularna pevačica Jelena Karleuša je za doček 2022. godine ispred Skupštine Srbije i publici priredila veče za pamćenje.

Kako prenose mediji, čak nekoliko desetina hiljada ljudi dočekalo je Novu godinu sa Jelenom, Marijom Šerifović i Sarom Jo, koje su priredile fenomenalan šou, na koji niko nije ostao ravnodušan.

Ipak, performans JK je još jedanput opravdao titulu pop dive.

Osim što je izgledom, odnostno kostimima u novogodišnjoj noći izazvala raznorazne komentari, Jelena ponosno pokazuje da je to deo perfomansa i ističe da je ona profesionalac.

Jelena Karleuša otkrila je pehove sa nastupa u novogodišnjoj noći ispred Skupštine Srbije.
Mondo/Stefan Stojanović 

Kako je istakla danas prilikom gostovanja u jutarnjem programu televizije Prva, kostimi su na njoj tokom nastupa počeli da pucaju, ali je ona to uspešno uspela da sakrije.

- Kostimi su na meni pucali sve vreme ali ja sam profesionalac pa niko to nije video. Od jakih koreografija i pokreta to je sve počelo da puca, ali to se dešava i drugim igračima i pevačima, nije to ništa novo - rekla je Jelena.

Ona je zatim dodala da je ovaj koncert njen poklon Beogradu.

- Motiv je da budem najbolja, motiv je da pomeram granice, motiv je da budem upamćena kao neko ko je radio ovakve nastupe... Ja sam neko ko radi tri decenije i zarađuje, pa bilo bi smešno da sebi ne mogu da priuštim ovako nešto i svojim Beograđanima. Ja sam ovo Beogradu poklonila - rekla je Jelena i otkrila kakve je još pehove doživela na nastupu ispred Skupštine Srbije.

Jelena Karleuša otkrila je da su kostimi pucali na njoj za vreme nastupa u novogodišnjoj noći ispred Skupštine Srbije.
Mondo/Stefan Stojanović 

- Nisam imala nikakvu tremu, ja sam imala drugi problem. Kugla na kojoj sam se spuštala se ljuljala, morala je da se diže i spušta, imala je slobodan pad i ljuljala se na vetru. Vidite po mom glasu, teško je pevati po hladnom vremenu - rekla je Karleuša.

Kako su mediji saznali, Jelena nije sama finansirala kostime, već je to bio deo dogovora sa dizajnerima koji žele da rade sa njom i privilegija im je da ona ponese njihove komade.

U pitanju su poznati kreatori, a samo bunde koje je Jelena ponela koštaju između 20 i 30 hiljada evra. Kada se sve sabere, svaki kostim pojedinačno, cena za njih je oko 60.000 evra, što je preko 7 miliona dinara.

U galeriji pogledajte kostime i performans Jelene Karleuše u novogodišnjoj noći:

Mondo/Stefan Stojanović Kostimi Jelene Karleuše rezervisani za nastup u novogodišnjoj noći.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!