Jelena Karleuša godinama važi za najbolje obučenu ženu na našim prostorima, a i šire, što dokazuju mnogobrojne vesti koje su otkrile da su svetske dame određene modne kombinacije iznele tek posle popularne pevačice.

Iako poseduje luksuzne modne komade, koji verovatno mnogima koštaju papreno, Jelena je jednom prilikom otkrila da je nosila haljine koje koštaju 20 evra i da je najviše lajkova na društvenim mrežama dobijala upravo na fotografijama na kojima pozira u odeći nižih cena.

Jelena Karleuša je izazvala mnogo pažnje stajlingom čiji su odevni komadi dostupni svakoj ženi.
Instagram 

Ipak, njeno najnovije zimsko izdanje nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Iako je bila zakopčana od glave do pete, komplimenti nisu izostali, a sigurni smo da bi njen look rado iskopirale mnoge devojke.

U plavoj oversized rolci i midi pletenoj sivoj suknji pozirala je pored spomenika Stefanu Nemanji, a izdanje je dodatno "začinila" sivom tašnom sa resama i naboranim čizmama sa otvorenim prstima što možete videti na fotografijama u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Jelena Karleuša oduševila je zimskim kežual izdanjem.

Šik i elegantna, a opet opuštena zimska kombinacija pobrala je na stotine komplimentara, a Jelena je još jednom dokazala da i u kežual kombinaciji izgleda kao milion dolara.

S obzirom da je dobila pregršt komentara i poruka, Jelena je sada odlučila da otkrije devojkama kako da postignu ovakav autfit. Tom prilikom je otkrila da su odevni komadi zbog svoje cene manje-više većini dostupni.

- Ovaj autfit izazvao je veliko oduševljenje, kako kod medija, tako i kod ogromnog broja žena. Svi pitaju šta imam na sebi. Reč je o Zara džemperu, Zara suknji, Valentino torbi i Victoria Beckham čizmama.

Jelena Karleuša otkrila da svaka žena može sebi da priušti odevne komade koje ona ima.
Instagram 

Ako izuzmem tašnu i čizme, svaka žena može sebi da priušti ovaj stajling. Potrebno je samo malo mašte i dobrog ukusa - poručila je Jelena na svom Instagram profilu.

Kako se vama dopada ovaj autfit?