Sada već davne 2004. godine započeto je prikazivanje serije "Očajne domaćice", koja je veoma brzo prikovala gledaoce za male ekrane.

Nakon velikog uspeha čuvene serije "Seks i grad", smeštene u luksuzan život Njujorka, na red je došla priča junakinja iz predgrađa, na prvi pogled svakodnevna i uobičajena, ali obavijena velom misterije.

Tokom osam sezona pratili smo živote pet žena koje se bore sa svojim manama i nedostacima, kao i porodičnim obavezama i problemima, čije prijateljstvo prevazilazi sve uspone i padove.

Emitovanje je završeno 2012. godine, na razočarenje mnogih, pa je najavljeni nastavak obradovao fanove ove priče.

U međuvremenu, u životima glavnih glumica se svašta dešavalo: neke su postale majke, druge su podnosile tužbe zbog zlostavljanja, a jedna je završila iza rešetaka.

Eva Longorija

U seriji strastvena Gabrijela Solis u potrazi za meterijalnim vrednostima, van malih ekrana živi sasvim običnim životom, ako to može da se kaže za nekoga čija se dosadašnja zarada procenjuje na oko 80 miliona dolara.

Eva Longorija danas je u srećnom braku
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Eva je srećno udata za predsednika najveće medijske kuće u Latinskoj Americi, Antonija Bastona, a par je 2018. godine dobio sina Santijaga.

Teri Hačer

Većini omiljeni lik Suzan Majer, "najobičnije" od svih očajnih domaćica, nastavila je glumačku karijeru i pojavila se u nekoliko manje primećenih projekata.

Teri je danas na lošem glasu, jer važi za glumicu koja je naporna za saradnju
Instagram 

Više puta se pisalo o tome da je Teri nezgodna za saradnju i da kolege izbegavaju da rade sa njom.

Marša Kros

Mnogima je bila antipatična zbog uštogljenosti junakinje Bri koju je tumačila, ali je bila bitan deo celokupne priče.

Udata je od 2006. godine i ima dvoje dece. Nije imala nikakavih skandala tokom dosadašnje karijere, a svoju popularnost je iskoristila za širenje svesti o raku anusnog kanala od kojeg je obolela pre dve godine. Uspešno se izlečila i podstiče ljude da se edukuju o ovoj bolesti.

Felisiti Hafman

Najveće glumačke uspehe ostvarila je još pre snimanja "Očajnih domaćica", a nakon ovog projekta nije imala puno zapaženih uloga.

Ipak, zapažena svakako jeste bila, ali zbog skandala koji je odjeknuo u svim svetskim medijima. Naime, 2019. godine je otkriveno da je Felisiti, kao i još nekoliko osoba, optužena za varanje na prijemnim ispitima i plaćanje mita u iznosu od 15 hiljada dolara kako bi njena ćerka lakše upisala fakultet. Bila je 14 dana u zatvoru zbog toga.

Nikolet Šeridan

Fatalna Edi u seriji, a nakon nje... Bez puno uspeha. Snimila je tri filma i pojavila se u novoj verziji "Dinastije".

Nikolet Šeridan bila je poznata po ulozi fatalne Idi
Instagram 

Ostaće upamćeno da je napustila "Očajne domaćice" 2009. godine nakon tvrdnje da je jedan od producenata nasrnuo na nju. Preostale glumice iz serije su stale u odbranu producenta, slučaj je potrajao nekoliko godina, a 20 miliona dolara odštete kojim se Nikolet nadala nikada nije dobila.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!