Eva Longorija (46) uvek blista, bilo da je potpuno doterana na crvenom tepihu ili kada obavlja svakodnevne obaveze u opuštenom izdanju.

Zvezdu "Očajnih domaćica" paparaci su uslikali dok je obavljala kupovinu na Beverli Hilsu i bila je u sportskoj kombinaciji. Nosila je helanke, plišanu jaknu i patike.

Kada je primetila da je fotografišu dok je išla prema autu, spustila je zaštitnu masku s lica i nije se mogla da prestane da se smeje. Za razliku od većine zvezda nije joj smetalo što pritom nema ni trunku šminke na licu, a izgledala je odlično u prirodnom izdanju.

Eba Longorija pokazala lice bez šminke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Longorija je u oktobru otkrila svoju tajnu vitke linije dok je gostovala u šou kod Elen Dedženeris. Rekla je da za svoj izgled može da zahvali redovnom skakanju po trambolini i da to radi po sat vremena dnevno.

Podetimo, glumica, koja je od 2016. u braku s biznismenom Hozeom Pepeom Bastonom (53) s kojim ima sina Santjaga Enrikea (3), svojevremeno je otkrila kako izgleda njena ishrana i istakla da je tajna u uravnoteženosti.

Kada su joj nakon prođaja zamerali zbog viška kilograma, rešila je da se istopi u inat negativnim komentarima. Iz ishrane je izbacila šećer, testo i alkohol, a najčešće jede organske i sveže namirnice.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Eva Longorija liniju održava redovnim treningom

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIHi budi u toku svakog dana!