Čitava plejada filmskih, televizijskih i muzičkih zvezda okupila se na gala svečanosti povodom otvaranja muzeja Academy Museum of Motion Pictures posvećenom istoriji i kulturnom uticaju filmske industrije.

To je prvi muzej te vrste u SAD-u, a izgradila ga je Akademija filmskih umetnosti.

Među zvanicima na svečanosti održanoj u Los Anđelesu bila je i Eva Longorija, koja se na crvenom, odnosno zelenom tepihu pojavila u vrlo zanosnom izdanju kojim je očarala mnoge.

Glumica je blistala u kreaciji s potpisom brazilskog dizajnera Vitora Zerbinatoa uz koju je nosila viseće minđuše dizajnera luksuznog nakita Dejvida Veba.

eva longorija
Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Baršunasta haljina vrhunskog je dizajna s dubokim dekolteom i sirena kroja koji 46-godišnjoj zvezdi pristaje besprekorno.

Uz senzualno isečeni dekolte i vrlo tanke bretele, oko struka je imala satenki pojas koji je dodatno istakao figuru koju je dovela do savršenstva.

eva longorija
Valerie MACON / AFP / Profimedia 

Mnogi su se složili da je Eva Longorija vladala "crvenim" tepihom na otvaranju muzeja u Los Anđelesu, a komplimeti su se samo nizali.

"Možeš li izgledati lepše?", "Nikada nisi tako blistala!", "S godinama sve lepša i lepša", "Savršena haljina", neki su od komentara Evinih obožavatelja.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Eva Longorija liniju održava redovnim treningom