NA INSTAGRAMU JE ŽIVA VATRA, A SADA SU JE PAPARACI ULOVILI: Istopila se u inat hejterima i evo kako izgleda bez filtera

Poznata holivudska glumica Eva Longorija uhvaćena je od strane oštrog oka paparaca na plaži u bikiniju koji je istakao njenu figuru.

Manuel Munoz, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Eva Longorija važi za jednu od najlepših žena u Holivudu, a nedavno je svoju kilažu i izgled dovela do savršenstva.

Na crvenom tepihu uvek izgleda besprekorno, a nedavno se i na Instagramu pohvalila fotografijom sa odmora u Meksiku. Slavna lepotica pozirala je osunčanom dvorištu u minijaturnom bikiniju sa plavo-belim printom.

Fotografijom na Instagramu oduševila je pratioce iz celog sveta, pokazavši svoje telo u bikiniju, istakavši svoje zategnute noge i ravan stomak.

eva longorija
Instagram 

Po samo ovoj jednoj fotografiji jasno je da se naporno vežbanje tokom cele godine itekako isplatilo.

Međutim, isti taj dan su Evu paparaci fotografisali na plaži u istom bikiniju, ali čak i na tim slučajnim fotografijama, na kojima nema filtera ni poziranja, ona izgleda sjajno!

Vredno i disciplinovano treniranje dovelo ju je do toga da danas izgleda bar 15 godina mlađe.

Njen idealan režim ishrane ne postoji. Glumica je jednom priznala da je probala brojne dijete, ali da joj jednostavno ne ide i da se najbolje oseća kada može da jede sve. Ali, zato svakodnevne naporne treninge ne propušta.

eva longorija
Instagram 

"Za mene je vežbanje kao meditacija", rekla je ona jednom prilikom. Longorija praktikuje dizanje tegova, jogu, TRX vežbe, pilates, vežbe snage....

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši