Iako su mnogi mislili da se večiti neženja Leonardo Dikaprio nikada neće "smiriti", te da će i njegova sadašnja devojka Kamila Morone nakon što napuni 24 postati bivša, čuda se očigledno dešavaju.

Lepa brineta i glumac u poslednje vreme se bukvalno ne odvajaju, a iako su se ranije suždržavali od razmenjivanja nežnosti u javnosti, poslednjih meseci to više nije slučaj.

Sada su ih paparaci uslikali prilikom romantične šetnje plažom, a Leo je malo-malo pa zastajkivao i grlio Kamilu. Par je uživao u zalasku sunca i neobavezno ćaskao, a sve vreme su se osmehivali i povremeno i držali za ruke.

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone uhvaćeni su prilikom šetnje plažom.
Profimedia 

Inače, oni svoju romanstu uspevaju da sakriju od sveta još od 2017. godine, kada su se prvi put pojavile priče o njihovoj vezi. Zanimljivo je i da je Leonardo Kamilu upoznao još kao dete, kada je imala samo 10 godina preko Al Paćina koji mu je dobar prijatelj i koji se u to vreme zabavljao sa njenom majkom.

Susret na Kanskom festivalu kada je imala 19 godina bio je sudbonosan, a sve ostalo je istorija. Inače, krajem prošle godine i početkom ove šuškalo se da je par raskinuo, ponajviše jer Dikaprio do sada nije izlazio sa lepoticama koje su starije od 24 godine, ali se to ispostavilo kao neistina.

Viđeni su i da jahti švajcarskog farmaceutskog milijardera Ernesta Bertarelija zajedno sa Džefom Bezosom i drugim pripadnicima holivudskog džet seta, a glumac se ni tada nije ustezao da pred svima pokaže koliko voli svoju devojku.

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone viđeni su nedavno na jahti švajcarskog milijardera.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Već neko vreme se šuška i da se par verio, iako zvanične potvrde nema, a zanimljivo je i da je poslednjih meseci došlo do obrta kada su u pitanju priče koje prate Leonardove izabranice. Naime, do sada je uglavnom važilo da glumac može da ima kojugod poželi, jer je slovio za jednog od najzgodnijih u svojoj branši.

Leonardo Dikaprio nabacio je kilograme.
Profimedia 

Međutim, u poslednje vreme Dikaprio je nabacio ogroman broj kilograma, pa je u više navrata bukvalno neprepoznatljiv. Mnogi mu poručuju da može samo da kaže "hvala" jer ga voli takva lepotica kao što je Kamila, jer bi svaka druga danas sa njim bila samo iz koristi.

Kamila Morone uživa sa Leonardom Dikapriom i ne mari za njegov višak kilograma.
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Međutim, čini se da Kamili Leovi kilogrami ne smetaju, naprotiv, već uživaju u svojoj vezi kao nikad do sada, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram/camilamorrone Pogledajte fotografije Kamile Morone koja je u vezi sa Leonardom Dikapriom već par godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!