Večiti neženja Leonardo Dikaprio već neko vreme navodno uživa u vezi sa Điđi Hadid. Upravo je lepa manekenka kojoj je pravo ime Jelena Nura Hadid "razbila je" njegove dosadašnje obrasce, s obzirom da je poznato da se do sada nije zabavljao sa devojkama koje imaju više od 25, a pogotovo ne sa onim koje imaju decu.

Leonardo Dikaprio je zbog Điđi promenio sebe.
Shutterstock 

Međutim, čini se da je Điđi probudila u njemu nešto posebno, te se šuška da je glumac toliko "odlepio", da planira i da je zaprosi, iako su tek na početku veze. Ipak, još uvek nije poznato da li u ovim pričama ima i istine, ili su u pitanju samo nagađanja fanova.

Điđi Hadid očarala je leonarda dikaprija.
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

No, zanimljivo je da su mnogi mišljenja da ga je Điđi promenila, baš zbog jedne druge Jelene kojoj veoma nalikuje. U pitanju je glumčeva baka, Ruskinja poreklom iz Ukrajine - Jelena Smirnova, koja je kasnije promenila ime u Helen.

Naime, Leo nikad nije krio koliko je ponosan na svoje ruske korene. Njegova baka, rođena je 1915. godine u Odesi, a kasnije se sa porodicom preselila u Nemačku. Tu upoznaje Vilhelma Indenbirkena i menja ime u Helen, a u Nemačkoj je 1943. rodila i svoju ćerku Irmelin. 1955. emigrirali su u Ameriku, a upravo tu je Irmelin upoznala Džordža Dikaprija i udala se za njega, a potom i rodila Leonarda.

leonardo dikaprio uvek je u superlativu pričao o svojoj baki.
AGENCE / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Leo je oduvek isticao da je ponosan što je "pola Rus", a o svojoj baki uvek je pričao u superlativu. 

"Za mene ona je bila oličenje unutrašnje snage i integriteta", rekao je Leonardo u intervjuu za jedan ruski magazin 2012. godine. Njegova baka Jelena bila je uz njega kada je snimao "Titanik", film koji ga je proslavio, a kako je kasnije rekla, viđaju se kada god bi došao u Evropu. 

Inače, upravo zahvaljujući svojoj baki, Leonardo je od početka rata u Ukrajini donirao 10 miliona dolara za pomoć izbeglicama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!