I posle toliko spekulacija, čini se da je zvanično - Điđi Hadid je po svim frizičkim parametrima tip devojke kakve voli Leonardo Dikaprio.

Iako mnogi sumnjaju da je to nemoguće jer ima preko 25 godina, izvor blizak Leonardu Dikapriju rekao je za US Weekly da glumac misli da je njegova nova devojka Điđi Hadid „lepa, ali i mudra i kul žena koja je veoma kulturna i obrazovana“.

Naime, Hadid i Dikaprio zvanično su u vezi i „imaju gomilu zajedničkih prijatelja“, a uhvaćeni su i kako blisko razgovaraju u noćnom klubu. Izvor dodaje da su „svi srećni što ih vide zajedno, iako je mnoge od njih to uhvatilo nespremne“.

Izvor tvrdi da je glumac svestan da su obožavatelji primetili njegovu sklonost izlaženju s mladim modelima, od kojih su mnoge mlađe od 25 godina.

„Leo namerno umanjuje tu činjenicu, ali ne može se poreći da ima određeni tip devojke, ili ga je barem imao do sada“, objašnjava izvor, misleći na činjenicu da je Hadid starija od glumčevih prošlih partnerki, doduše samo dve godine.

Leonardo Dikaprio voli da izlazi sa mlađim modelima.
Shutterstock 

Naime, Dikaprio se zainteresovao za Hadid pojavio se samo nekoliko nedelja nakon što su Kamila i Leonardo prekinuli svoju četiri godine dugu vezu. Dikaprio je nakon veze posećivao događaje i odlazio na odmor, a provodio je najviše vremena družeći se sa svojim prijateljima.

Hadid je, s druge strane, bila pet godina s muzičarem Zejnom Malikom, sa kojim ima ćerku, a raskinuli su prošle godine.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia, Instagram Điđi Hadid

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!