Svet ne prestaje da bruji o novoj vezi Leonarda Dikaprija i Điđi Hadid. Iako se mislilo da će večiti neženja konačno završiti pred oltarom sa manekenkom Kamilom Morone, par je raskinuo, a samo nekoliko nedelja nakon zvaničnog saopštenja, glumac je našao novu izabranicu.

Međutim, pravi šok je usledio kada se saznalo da je u pitanju slavni supermodel Điđi Hadid, koja je, za razliku od svih njegovih bivših jedina starija od ozloglašenih 25, koliko je imala svaka devojka kada ju je ostavio. Na sve to, Điđi je i majka, a poznato je da Leonardo ne želi decu, što je pravdao time da "ne želi da u ovakvom svetu podiže sina ili ćerku"

Leoanrdo Dikaprio ludo je zaljubljen u Điđi Hadid.
Shutterstock 

Ipak, čini se da se sve promenilo, jer izvori tvrde da je toliko zaljubljen u Điđi da joj govori da želi da mu rodi decu. Međutim, čini se da nisu svi članovi porodice Hadid oduševljeni ovom vezom.

Điđi Hadid je zavela večitog šmekera Leonarda Dikaprija.
Shutterstock 

Bela, jedna od najlepših žena sveta i sestra Điđi Hadid navodno je užasnuta njihovom vezom i nema nimalo lepe reči za novonastalu situaciju. 

Bela Hadid užasnuta je vezom sestre i leonarda dikaprija.
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona smatra da je Điđi previše dobra, te da je zapravo svaka žena premija, odnosno klasa iznad za Leonarda Dikaprija, te da ne želi da prihvati njihovu vezu.

- Beli je vrlo neprijatno zbog toga što oseća, ali je sigurna da oni nisu jedno za drugo. Ona se plaši da će iz ove veze njena sestra izaći povređena - naveo je izvor blizak sestrama Hadid.

Mnogi su mišljenja da je ovakvim komentarisanjem dala "vetar u leđa" svim devojkama kojima je Leo slomio srce iznenadnim raskidom, te da ih je na neki način osvetila smatrajući da glumac ni za jednu nije dobar izbor, a da li će se crne slutnje da je Điđi samo prolazna avantura, ili će ipak slavnog neženju odvesti do oltara, ostaje da vidimo.

Shutterstock Điđi Hadid nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!