Od kako se pročulo da su Leonardo Dikaprio i Kamila Morone raskinuli, mladu manekenku nije bilo moguće videti u javnosti. Sada su je paparaci konačno spazili i to tokom preseljenja u novi stan, a društvo joj je pravio otac Maksimo. 

Iako se činilo da je veza nje i Oskarovca na pravom putu, nažalost, ni Kamila nije uspela da izbegne "kletvu" te je postala bivša onog trenutka kada je napunila 25, baš kao i svaka njegova dosadašnja devojka.

Kamila Morone i leonardo Dikaprio više nisu zajedno.
Profimedia 

"Leo i Kamila završili su svoju vezu tokom leta. Među njima nema loših osećaja, samo su došli do zajedničkog zaključka", rekao je nepoznati izvor blizak bivšem paru za medije.

Leonardo je nakon Kamile utehu našao u ukrajinskoj lepotici Mariji Beregovoj, dok se Morone druži sa prijateljima i porodicom.

Instagram Maria Beregova je navodno nova devojka Leonarda Dikaprija.

Ona se uselila u svoj novi stan u Malibuu, a sada su je fotografi uslikali tokom opuštene šetnje sa psom, a potom i na ručku sa ocem sa kojim je poslednji put viđena letos, kada je bez pardona paradirala pred njim u toplesu.

Kamila Morone je uživala u kafi sa ocem.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Neki izvori bliski njenoj porodici tvrde da je upravo Maksim zaslužan za njeno slobodno ponašanje, te da ne vidi ništa loše u tome da pred njim njegova 25-godišnja ćerka šeta golih grudi.

Kamila Morone nema problem da se skine pred ocem.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kamilini roditelji, Maksimo Morone i Lućila Sola u braku su bili od 1997. do 2006. godine, a nakon toga, Lućila je bila poznata široj javnosti zbog veze sa Al Paćinom. Upravo je tako Kamila i upoznala Leonarda, jer je on dobar Paćinov prijatelj.

Iako je on od njene majke bio stariji 36 godina, jednom je čak izjavio da će je oženiti. "Naravno da je moguće. Nikad ne reci nikad. Vrlo je verojatno da će se to i dogoditi", rekao je Al, ali čini se da su ih putevi ipak odveli na drugačije strane.

printscreen/instagram/camilamorrone Pogledajte fotografije Kamile Morone koja je u vezi sa Leonardom Dikapriom već par godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!