Leonarda Dikaprija već mesecima prozivaju zbog viška kilograma. Zapravo, verovatno se ne bi toliko često nalazio na meti kritika da nije bilo nekih izjava i postupaka koji nisu baš na mestu.

Tako su i on i njegov najbolji prijatelj, glumac Tobi Megvajer poznati po tome da izlaze isključivo sa mladim devojkama, a svoje izbore pravdali su sramnom rečenicom da im se "može". Tako su se na njihovoj listi često nalazile i jedva punoletne devojke, a Leonardo je sadašnju izabranicu, lepu Kamilu Morone, upoznao kada je imala samo 10 godina. Sa jedva navršenih 19 postala mu je partnerka, a sada se mnogi pitaju da li će ona uspeti da ga "smiri" i "veže".

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone u poslednje vreme se često mogu videti na plaži.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Doduše, iako se tipovalo da će ga "uhvatiti na bebu", Dikaprio je u više navrata isticao da decu ne želi, iako ne zna šta nosi budućnost. Ipak, čini se da to Kamili za sada ne smeta. Njih dvoje se sve češće mogu videti u javnosti, a pogotovo na plaži, iako je manekenka ta koja ponosno paradira u kupaćem kostimu, dok Leonardo, nakon kritika da "nije ni f od frajera" više ne skida majicu.

Leonardo Dikaprio nije skidao majicu na plaži.
LESERmbi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kamila se u jednom trenutku sunčala i u toplesu, skrivajući grudi rukom, što ne bi bilo ništa čudno da joj društvo nije pravio otac. Za to vreme, Leonardo je pijuckao piće u hladu.

Kamila Morone sunčala se u toplesu.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

On je doduše sve vreme motrio na svoju devojku, koja je kasnije otišla u šetnju sa njegovim kolegama, a potom se vratila da mu pravi društvo. Kritike i priče na mrećama očigledno joj ne smetaju, jer se čini da je ljubav između nje i Dikapria sve veća, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

IMP Features / IMP Features / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bivša devojka Leonarda Dikaprija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!