Leonardo Dikaprio pre samo nekoliko dana okončao je vezu sa lepom manekenkom i glumicom Kamilom Morone, a kako stvari stoje, već je našao novu ljubav. Prema pisanju Daily Maila, on je pao na čari ukrajinske lepotice Marie Beregove, koja je od njega mlađa 25 godina.

Leonardo je sa Morone raskinuo nakon višegodišnje veze, a navodno je i nju stigla "kletva", odnosno, obistinilo se ono što su mnogi prognozirali - kada napuni 25 postaće bivša jer glumac ne izlazi sa devojkama koje su starije.

Leonardo Dikaprio je raskinuo sa Kamilom Morone.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ovog puta, njegovu pažnju je ukrala 22-godišnjakinja koja je navodno odletela na jug Francuske nakon što se razvela od supruga Ahmeda Masuda Abdelafida. Njen bivši suprug vodi veliko imovinsko i modno carstvo u Monaku, unuk je ministra unutrašnjih poslova i lojalnog sluge Gadafija.

Masud Abdelafid takođe se nazivao "desnom rukom" libijskog diktatora Gadafija te ga nazivaju "hodajućom enciklopedijom". Nakon što je Gadafi svrgnut i ubijen, Masud stariji pobegao je u Kairo gde je navodno umro od bolesti 2015. godine.

Inače, Beregova je odrasla u Švajcarskoj, pohađala je privatni internat, a trenutno živi u Londonu gde studira kako bi mogla preuzeti porodičnu farmaceutsku firmu. Takođe, ne zna se zašto je došlo do razvoda sa suprugom, kao ni da li je u pitanju dogovoreni brak, ili nagodba, ali su odnos okončali u Monaku.

Inače, zgodna manekenka uhvaćena je dok "partija" sa Leonardom nakon njegovog raskida, a očevici tvrde da su sve vreme bili veoma bliski. Lepoj Beregovoj nije strano da putuje svetom, ponajviše zbog posla, a nedavno je ekskluzivno sarađivala sa Chanel-om, nazivajući sebe njihovom "zlatnom Barbikom" na jednom od njihovih događaja.

Da li je u pitanju početak nove ljubavi, ili prolazna afera, ostaje da vidimo, a do tada bacite pogled na još neke fotografije lepe Marie u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Maria Beregova je navodno nova devojka Leonarda Dikaprija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!