Slavni američki glumac Leonardo Dikaprio raskinuo je vezu sa svojom 22 godine mlađom devojkom Kamilom Morone. Ubrzo nakon raskida, Leo je viđen kako šeta Malibuom, a obožavatelji su ubrzo primetili kako je oskarovac vidno smršao.

Dikaprio se za štenju odlučio za ležernu odevnu kombinaciju pa je tako nosio tamnu majicu kratkih rukava, sivi šorts i bele patike, a na glavi je nosio sunčane naočare i kačket.

Popularni glumac (47) je pre nekoliko meseci viđen na odmoru na Karibima sa svojom sada već bivšom devojkom Kamilo (25) s kojom je bio u vezi pet godina.

Tada su ljudi kritikovali  Leonarda i navodili kako glumac više nije u formi i da se ugojio, međutim nove  fotografije začudile su mnoge obožavatelje pa su tako komentarisali po drušštvenim mrežama da se Leo stesao, te da mu prija raskid.

leonardo i kamila raskinuli su početkom leta
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako su se mnogi nadali da će lepa Kamila smiriti slavnog zavodnika, kako stvari stoje, pitanje je da li će ijedna devojka ikada uspeti tako nešto. Inače, insajderi tvrde da je par okončao svoju vezu još početkom leta.

Ono što je najjezivije u celoj priči, je to što su još 2019. kružile priče da će Leo ostaviti Kamilu tačno 2022. godine, kada napuni 25 godina, što se i dogodilo, s obzirom da je u te godine ušla u junu. I kada pogledate sa kojim devojkama se sve zabavljao, jasno je da nijedna nije bila starija od 25, jer su, po njegovom mišljenju one tada već "matore".

Tako je Žizel Bunšen ostavio sa 23, Bar Rafaeli sa 25, Blejk Lajvli sa 23, Erin Hartherton sa 22, Toni Garn sa 21, Ninu Adgal sa 25 i na kraju, Kamilu Morone, takođe sa 25.

Ovaj podatak je postao čak i redovna šala u Holivudu - pomenula ga je i Ejmi Šumer prilikom dodele ovogodišnjih Oskara.

leonardo pre nekoliko meseci snimljen na plaži sa stomakom
Profimedia 

Par je počeo da se zabavlja 2017. godine, kada je Kamila tek napunila 19, a inače manekenka je glumca upoznala kada je imala samo 10 godina jer ih je tada upoznao Leonardov prijatelj Al Paćino koji se zabavljao sa majkom Moroneove. Za sve ovo vreme svoju ljubav su retko komentarisali, a na samom početku se čak nisu ni zajedno pojavljivali u javnosti.

Profimedia, IMP Features / IMP Features / Profimedia Slavni par raskinuo nakon 5 godina veze


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!