Ono o čemu se u Holivudu šuška već godinama, upravo se dogodilo! Leonardo Dikaprio navodno je ostavio svoju devojku Kamilu Morone i to malo nakon što je napunila 25 godina. Naime, poznato je da glumac ne izlazi sa devojkama koje su starije od 25, i tada bi svaka postala bivša, nevezno kakva im je veza bila do tada.

Leonardo Dikaprio je raskinuo vezu sa Kamilom.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, pojedinci su se nadali da je lepa Kamila uspela da "smiri" slavnog zavodnika. Sada, kako stvari stoje, pitanje je da li će ikedna devojka ikada uspeti tako nešto. Inače, insajderi tvrde da je par okončao svoju vezu još početkom leta. 

"Među njima nema loših emocija. To je jednostavno došlo do svog prirodnog kraja", rekli su dobro upućeni izvori.

Leonardo Dikaprio svaku ostavi kada napuni 25.
Profimedia 

Ono što je najjezivije u celoj priči, je to što su još 2019. kružile priče da će Leo ostaviti Kamilu tačno 2022. godine, kada napuni 25 godina, što se i dogodilo, s obzirom da je u te godine ušla u junu. I kada pogledate sa kojim devojkama se sve zabavljao, jasno je da nijedna nije bila starija od 25, jer su, po njegovom mišljenju one tada već "matore".

Tako je Žizel Bunšen ostavio sa 23, Bar Rafaeli sa 25, Blejk Lajvli sa 23, Erin Hartherton sa 22, Toni Garn sa 21, Ninu Adgal sa 25 i na kraju, Kamilu Morone, takođe sa 25. 

Ovaj podatak je postao čak i redovna šala u Holivudu - pomenula ga je i Ejmi Šumer prilikom dodele ovogodišnjih Oskara.

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja 2017. godine, kada je Kamila tek napunila 19, a zanimljivo je da ga je upoznala kada je imala samo 10 godina jer ih je tada upoznao Leonardov prijatelj Al Paćino koji se zabavljao sa majkom Moroneove. Za sve ovo vreme svoju ljubav su retko komentarisali, a na samom početku se čak nisu ni zajedno pojavljivali u javnosti. 

Šuškalo se i da je kamen spoticanja bilo to što Kamila želi da se ostvari u ulozi majke, za šta se Leonardo veoma protivi. 

"Da li mislite da želim dete u ovakvom svetu? Ako se desi, desiće se. Ali radije ne bih o tome…", rekao je jednom prilikom, a da li je zaista došlo do kraja njihove veze, ili će ipak pobediti ljubav, pokazaće samo vreme.

IMP Features / IMP Features / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bivša devojka Leonarda Dikaprija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!