Za Leonarda Dikaprija dugo je važilo pravilo da svaka njegova devojka postane bivša kada napuni 25 godina. Ipak, čini se da je Kamila Morone izuzetak, jer je njihova veza i dalje snažna kao i prvog dana.

Kako stvari stoje, izgleda da je jedino ona uspela da smiri slavnog zavodnika koji pre nije ni pomišljao na to da bi trebalo da se skrasi. Doduše, još uvek mu ne pada na pamet da se ostvari u ulozi oca

"Da li mislite da želim dete u ovakvom svetu? Ako se desi, desiće se. Ali radije ne bih o tome…", rekao je jednom prilikom, no, nije isključeno da će se u nekom trenutku i po ovom pitanju predomisliti.

leonardo Dikaprio i Kamila Morone uživaju u svojoj vezi.
Profimedia 

Zanimljivo je i da je sadašnju devojku upoznao kada je imala samo 10 godina preko Al Paćina koji mu je dobar prijatelj i koji se u to vreme zabavljao sa njenom majkom. Susret na Kanskom festivalu kada je imala 19 godina bio je sudbonosan, a sve ostalo je istorija.

Inače, početkom godine se šuškalo i da je par raskinuo, ali su se priče pokazale netačnim, kada su paparaci uslikali Leonarda i Kamilu dok razmenjuju nežnosti na plaži. 

Zanosna lepotica je oduzimala dah pojavom, a u toku dana uslikali su je i u toplesu, dok Leonardo nije ni pomišljao da skine majicu.

Kamila Morone uživala je u toplesu.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Razlog tome je njegov višak kilograma kojeg već duže vreme ne uspeva da se reši.

Zbog toga ga biju glasine već duže vreme da više nije ni "f" od frajera, kao i da Kamila izgleda mnogo bolje, te da lepšu od nje neće naći. Glumca su prozivali i pre toga kada su se pojavile njegove paparaco fotografije sa odmora, a mnogi su više nego negativno komentarisali njegov izgled.

Leonardo dikaprio se ugojio.
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Od tog trenutka, Leonarda niko nije mogao videti bez majice, dok sa druge strane Kamila bez problema paradira u minijaturnim kupaćim kostimima. 

Tako su je i nedavno uslikali na plaži u San Tropeu, a zanosna brineta oduzimala je dah vitkom linijom i izvajanim telom.

Kamila Morone oduzima dah linijom.
Agence / Bestimage / Profimedia 

Nema ko nije gledao u nju dok se zabavljala sa drugaricama, te ne čudi što mnogi misle da je ona jedna od njegovih najlepših partnerki, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

IMP Features / IMP Features / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bivša devojka Leonarda Dikaprija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!